Giriş Kayıt
Jeff Corbett

Jeff Corbett


Oyuncu

Jeff Corbett, oyuncu.

Talent for the Game (1991), (2011) Kukla (2011), (2016) The Thinning (2016), (2008) An American Carol (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffrey Corbett
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.1 1,273
2016 Gerilim Oyuncu 5.8 7,098
2016 Dram Oyuncu 6.0 95
2016 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 5.8 17,701

Kukla
2011 Dram Oyuncu 6.7 44,007
2008 Komedi Oyuncu 4.3 8,590
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,520
1991 Dram Oyuncu 6.0 595
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,205
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018