Giriş Kayıt
Fernand Coquet

Fernand Coquet


Kameraman, Oyuncu

Fernand Coquet, kameraman, oyuncu.

Unutulmayan Sevgili (1962), Hayatını Yaşamak: On İki Tablodan Oluşan Bir Film (1962), Çete (1964), Öğleden Sonra Aşk (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Coquet Frères
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Suç Oyuncu 7.7 1,990

Öğleden Sonra Aşk
1972 Dram Kameraman 7.8 5,268
1966 Komedi Oyuncu 6.5 3,019

Çete
1964 Komedi Kameraman 7.8 19,425

Hayatını Yaşamak: On İki Tablodan Oluşan Bir Film
1962 Dram Kameraman 8.0 22,576

Unutulmayan Sevgili
1962 Dram Kameraman 7.9 32,226
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018