Giriş Kayıt
Fernand Coquet

Fernand Coquet


Kameraman, Oyuncu

Fernand Coquet, kameraman, oyuncu.

Unutulmayan Sevgili (1962), Hayatını Yaşamak: On İki Tablodan Oluşan Bir Film (1962), Çete (1964), Öğleden Sonra Aşk (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Coquet Frères
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Suç Oyuncu 7.7 2,029

Öğleden Sonra Aşk
1972 Dram Kameraman 7.8 5,352
1966 Komedi Oyuncu 6.5 3,065

Çete
1964 Komedi Kameraman 7.8 19,676

Hayatını Yaşamak: On İki Tablodan Oluşan Bir Film
1962 Dram Kameraman 8.0 22,883

Unutulmayan Sevgili
1962 Dram Kameraman 7.9 32,595
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019