Giriş Kayıt
Fernand Coquet

Fernand Coquet


Kameraman, Oyuncu

Fernand Coquet, kameraman, oyuncu.

Unutulmayan Sevgili (1962), Hayatını Yaşamak: On İki Tablodan Oluşan Bir Film (1962), Çete (1964), Öğleden Sonra Aşk (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Coquet Frères
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Suç Oyuncu 7.7 1,787

Öğleden Sonra Aşk
1972 Dram Kameraman 7.8 4,980
1966 Komedi Oyuncu 6.5 2,683

Çete
1964 Komedi Kameraman 7.9 16,631

Hayatını Yaşamak: On İki Tablodan Oluşan Bir Film
1962 Dram Kameraman 8.0 22,076

Unutulmayan Sevgili
1962 Dram Kameraman 7.9 30,245
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018