Giriş Kayıt
Adam Copeland

Adam Copeland (49)


Oyuncu

Adam Joseph Copeland, 30 Ekim 1973 Orangeville, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

2016 yılının Ekim ayında Beth Phoenix ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Money Plane (2020), WrestleMania XXVIII (2012), Bending the Rules (2012), Interrogation (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adam Joseph Copeland
Doğum Tarihi: 30 Ekim 1973
Doğum Yeri: Orangeville, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: WWE Superstar Edge | Edge
Takma İsmi: Mr. Money In The Bank
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.94 m
5.8 (5 Oy)
  • Currently 116/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 7.6 341
2022 Aksiyon Oyuncu 5.4 289
2020 47 Aksiyon Oyuncu 3.2 5,385
2020 Aksiyon Oyuncu 6.0 613
2016 43 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,805
2014 Spor Oyuncu 6.1 571
2013 Aksiyon Oyuncu 8.1 926
2013 Spor Oyuncu 8.7 18

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.5 530,779
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 754
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,114
2012 39 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,579
2012 39 Komedi Oyuncu 4.8 2,297
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 434
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 375
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,091
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 184
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 26
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 655
2010 Suç Oyuncu 7.5 38,628
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 158
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 193
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 161
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 75
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 625
2008 Suç Oyuncu 7.3 21,423
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 728
2005 Spor Oyuncu 7.6 622
2005 Oyuncu 5.9 67
2004 Aksiyon Oyuncu 7.4 505
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 184
2001 28 Aksiyon Oyuncu 7.5 62
2001 28 Aksiyon Oyuncu 9.1 2,341

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 27 Aksiyon Oyuncu 4.6 20,531

Ringin Ötesi
1999 26 Belgesel Oyuncu 7.6 9,187
1999 Spor Oyuncu 7.2 6,444
1993 Spor Oyuncu 7.7 9,181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022