Giriş Kayıt
Matthew Cope

Matthew Cope


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı

Matthew Cope, görsel efekt, yönetmen asistanı.

A Christmas Carol (1999), The Odyssey (1997), Gulliver's Travels (1996), FairyTale: A True Story (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Macera Yönetmen Asistanı 7.5 2,719
1999 Dram Görsel Efekt 6.1 27,400
1999 Macera Yönetmen Asistanı 6.3 7,106
1998 Macera Görsel Efekt 7.1 19,221
1997 Dram Görsel Efekt 6.5 5,173
1997 Macera Görsel Efekt 7.0 12,478
1996 Macera Görsel Efekt 7.0 5,843
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019