Giriş Kayıt
Janice Cooke

Janice Cooke


Yönetmen, Yapımcı

Janice Cooke, yönetmen, yapımcı.

Carrie Günlükleri (2013), Ringer (2011), MacGyver (2016), Stitchers (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janice A. Cooke | J. Cooke-Leonard | Janice Cooke-
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen 5.7 1,366
2019 Dram Yönetmen 6.5 131
2018 Komedi Yönetmen 6.6 2,957
2016 Aksiyon Yönetmen 5.3 14,666
2015 Suç Yönetmen 7.0 10,827
2014 Dram Yönetmen 7.9 5,343
2013 Dram Yönetmen 7.2 2,264

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Yönetmen 7.1 24,737
2011 Suç Yönetmen 7.0 19,552
2011 Komedi Yönetmen 7.7 41,296
2010 Dram Yönetmen 7.6 67

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Yönetmen 7.5 143,327
2009 Komedi Yönetmen 7.1 18,067

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen 7.4 140,482
2006 Komedi Yönetmen 6.8 3,600
2004 Dram Yönetmen 7.1 3,460

One Tree Hill 5
2003 Dram Yönetmen 7.7 67,053
2001 Aksiyon Yönetmen 6.6 389
1998 Komedi Yapımcı 6.3 504

Dawson's Creek 5
1998 Dram Yapımcı 6.6 31,923
1998 Western Yapımcı 7.7 1,372

Büyük Tuzak
1987 Suç Yapımcı 7.8 1,828
1986 Dram Yapımcı 6.9 18

Mavi Yıldırım
1984 Aksiyon Yapımcı 6.2 1,294
1977 Macera Yapımcı 6.6 5,956
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019