Giriş Kayıt
Richard J. Cook

Richard J. Cook


Görsel Efekt, Yapımcı, Oyuncu

Richard J. Cook, görsel efekt, yapımcı, oyuncu.

General'in Kızı (1999), Lanetli Tepe (1999), The Omega Code (1999), Sanal Gerçek (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rich Cook
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Western Yapımcı
Oyuncu
5.1 703
2017 Komedi Yapımcı 7.8 12
2010 Dram Yapımcı 5.2 738
2007 Dram Görsel Efekt 5.8 276
2006 Dram Yapımcı 6.3 6,451
2001 Gerilim Yapımcı 4.1 2,462
2001 Aksiyon Yapımcı 5.9 779

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 92,061

Lanetli Tepe
1999 Korku Görsel Efekt 5.6 50,690

General'in Kızı
1999 Suç Görsel Efekt 6.3 49,237

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 115,879
1999 Macera Görsel Efekt 3.5 4,905
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 24,799

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 58,861
1999 Korku Görsel Efekt 7.0 1,462

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.4 86,270
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 172,205

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 480,300

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 77,949
1997 Korku Görsel Efekt 6.4 236

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 110,672

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 61,721

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Görsel Efekt 5.6 84,010

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 497,856
1995 Dram Görsel Efekt 6.8 258

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 26,402

Dağcı
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 111,870

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 45,289
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019