Giriş Kayıt
Miles Cook

Miles Cook


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Miles Cook, kameraman, görüntü yönetmeni.

The Rachel Papers (1989), La lengua asesina (1996), (1996) Richard'ı Ararken (1996), (1979) Yankiler (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 346

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Kameraman 7.4 7,578
1996 Komedi Kameraman 4.7 992
1989 Dram Kameraman 6.1 1,729
1984 Komedi Kameraman 5.3 2,731

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Kameraman 8.7 1,041,038

Yankiler
1979 Romantik Kameraman 6.4 2,893
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019