Giriş Kayıt
Steve Coogan

Steve Coogan (53)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Stephen John Coogan, 14 Ekim 1965 Middleton, Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Umudun Peşinde (2013), Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır (2014), 80 Günde Devr-i Alem (2004), 24 Saat Parti İnsanları (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen John Coogan
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1965
Doğum Yeri: Middleton, Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Steve
Burcu: Terazi
Boyu: 1.79 m
7.8 (9 Oy)
  • Currently 155.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 53 Biyografi Oyuncu 7.6 6,146
2018 53 Komedi Oyuncu 6.4 4,762
2018 Macera Yapımcı 4.9 268
2018 53 Komedi Oyuncu 6.4 5,618
2018 53 Macera Oyuncu 3.4 7,816

Çılgın Hırsız 3
2017 52 Animasyon Oyuncu 6.3 87,154
2017 52 Komedi Oyuncu 6.6 3,741
2017 52 Suç Oyuncu 4.5 6,286
2016 51 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.3 8,873
2016 51 Dram Oyuncu 6.8 1,935
2016 51 Belgesel Yapımcı 7.9 2,137
2016 51 Komedi Oyuncu 5.7 7,476
2016 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.7 794

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 51 Animasyon Oyuncu 6.5 156,985

Minyonlar
2015 50 Animasyon Oyuncu 6.4 189,364
2015 Komedi Oyuncu 7.3 2,536
2015 50 Belgesel Oyuncu 6.7 286

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 49 Macera Oyuncu 6.2 90,222
2014 49 Dram Oyuncu 6.4 3,236
2014 49 Belgesel Oyuncu 7.1 96
2014 49 Komedi Oyuncu 6.6 13,469
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 855

Umudun Peşinde
2013 48 Biyografi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 87,748

Çılgın Hırsız 2
2013 48 Animasyon Oyuncu 7.4 338,136
2013 48 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.9 27,576
2013 Komedi Yapımcı 6.0 190

Ateşli Bakışlar
2013 48 Biyografi Oyuncu 6.0 6,171

Arada Kalan
2012 47 Dram Oyuncu 7.5 25,129

Hayalimdeki Aşk
2012 47 Komedi Oyuncu 7.2 90,103
2012 47 Belgesel Oyuncu 7.6 31

Hediye Operasyonu
2011 46 Animasyon 7.1 44,887

Ah Salak Kardeşim
2011 46 Komedi Oyuncu 6.4 79,931
2011 Komedi Yapımcı 8.2 2,263
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
8.3 1,826
2010 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 5,626

Yedek Polisler
2010 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 218,198

Yolculuk
2010 45 Komedi Oyuncu 7.0 19,876

Çılgın Köpek
2010 45 Komedi Oyuncu 4.2 13,101

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 45 Macera Oyuncu 5.9 162,785
2009 Komedi Oyuncu 8.1 1,318
2009 44 Belgesel Oyuncu 7.3 462

Müzede Bir Gece 2
2009 44 Macera Oyuncu 6.0 157,510
2009 44 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.6 1,747

Kısırdöngü
2009 44 Komedi Oyuncu 7.5 50,429

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 347,261

Riverbank Masalları
2008 43 Animasyon Oyuncu 5.2 201
2008 Kısa Metraj
Oyuncu
Senarist
7.3 3,265
2008 43 Komedi Oyuncu 5.6 3,132
2008 43 Komedi Oyuncu 6.4 16,083

Sıkı Aynasızlar
2007 42 Aksiyon Oyuncu 7.9 418,062

Müzede Bir Gece
2006 41 Macera Oyuncu 6.4 281,610
2006 41 Biyografi Oyuncu 6.4 91,842

Kar Pastası
2006 41 Dram Yapımcı 7.6 11,716

Kaçamak
2006 41 Komedi Oyuncu 6.4 5,669

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 40 Komedi Oyuncu 6.8 11,881

Mutlu Sonlar
2005 40 Komedi Oyuncu 6.4 8,639

Ella
2004 39 Komedi Oyuncu 6.3 56,344
2004 39 Müzikal Yapımcı 7.5 640

80 Günde Devr-i Alem
2004 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 78,026
2004 Komedi Yapımcı 8.1 1,979
2003 Komedi Yapımcı 8.3 18,592

Kahve Ve Sigara
2003 38 Komedi Oyuncu 7.1 54,385
2003 Komedi Oyuncu 7.7 19,314

24 Saat Parti İnsanları
2002 37 Biyografi Oyuncu 7.4 30,058
2002 Komedi Oyuncu 8.7 98,770

Usta Suçlular
2001 36 Komedi Senarist
Oyuncu
6.4 6,142
1998 33 Fantastik Oyuncu 5.6 1,321
1998 33 Komedi Oyuncu 6.2 1,538
1997 32 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
8.3 17
1997 Komedi Oyuncu
Senarist
8.5 16,134

Yaramaz Köstebek
1996 31 Macera Oyuncu 6.3 2,779

Dolaptaki Kızılderili
1995 30 Aile Oyuncu 6.0 23,593
1994 Komedi Senarist
Oyuncu
8.2 5,001
1994 Komedi Senarist
Oyuncu
8.6 4,197
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,878
1989 24 Dram Oyuncu 6.0 288
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019