Giriş Kayıt
Steve Coogan

Steve Coogan (52)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Stephen John Coogan, 14 Ekim 1965 Middleton, Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Umudun Peşinde (2013), Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır (2014), 80 Günde Devr-i Alem (2004), 24 Saat Parti İnsanları (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen John Coogan
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1965
Doğum Yeri: Middleton, Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Steve
Burcu: Terazi
Boyu: 1.79 m
7.8 (9 Oy)
  • Currently 155.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 6.6 2,730
2018 Komedi Oyuncu 6.3 3,993

Çılgın Hırsız 3
2017 52 Animasyon Oyuncu 6.3 78,455
2017 52 Komedi Oyuncu 6.6 3,131
2017 52 Suç Oyuncu 4.5 5,623
2016 51 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.3 8,068
2016 51 Dram Oyuncu 6.8 1,053
2016 51 Belgesel Yapımcı 7.9 1,481
2016 51 Komedi Oyuncu 5.7 6,994
2016 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.4 612

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 51 Animasyon Oyuncu 6.5 148,399

Minyonlar
2015 50 Animasyon Oyuncu 6.4 181,604
2015 Komedi Oyuncu 7.3 2,182
2015 50 Belgesel Oyuncu    

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 49 Macera Oyuncu 6.2 85,104
2014 49 Dram Oyuncu 6.4 3,062
2014 49 Belgesel Oyuncu 7.4 81
2014 49 Komedi Oyuncu 6.6 12,478
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807

Umudun Peşinde
2013 48 Biyografi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 85,828

Çılgın Hırsız 2
2013 48 Animasyon Oyuncu 7.4 328,898
2013 48 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.0 25,178
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142

Ateşli Bakışlar
2013 48 Biyografi Oyuncu 6.0 5,929

Arada Kalan
2012 47 Dram Oyuncu 7.5 24,428

Hayalimdeki Aşk
2012 47 Komedi Oyuncu 7.2 88,587
2012 47 Belgesel Oyuncu 7.7 29

Hediye Operasyonu
2011 46 Animasyon 7.1 39,626

Ah Salak Kardeşim
2011 46 Komedi Oyuncu 6.4 79,169
2011 Komedi Yapımcı 8.3 1,857
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
   
2010 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 4,752

Yedek Polisler
2010 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 213,008

Yolculuk
2010 45 Komedi Oyuncu 7.0 18,838

Çılgın Köpek
2010 45 Komedi Oyuncu 4.2 12,756

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 45 Macera Oyuncu 5.9 159,137
2009 Komedi Oyuncu 8.1 907
2009 44 Belgesel Oyuncu 7.3 421

Müzede Bir Gece 2
2009 44 Macera Oyuncu 5.9 151,727
2009 44 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.7 1,656

Kısırdöngü
2009 44 Komedi Oyuncu 7.5 49,367

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 340,624

Riverbank Masalları
2008 43 Animasyon Oyuncu 5.2 184
2008 Kısa Metraj
Oyuncu
Senarist
7.4 3,120
2008 43 Komedi Oyuncu 5.6 3,013
2008 43 Komedi Oyuncu 6.4 15,743

Sıkı Aynasızlar
2007 42 Aksiyon Oyuncu 7.9 405,827

Müzede Bir Gece
2006 41 Macera Oyuncu 6.4 271,913
2006 41 Biyografi Oyuncu 6.4 89,990

Kar Pastası
2006 41 Dram Yapımcı 7.6 10,911

Kaçamak
2006 41 Komedi Oyuncu 6.4 5,164

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 40 Komedi Oyuncu 6.8 11,255

Mutlu Sonlar
2005 40 Komedi Oyuncu 6.5 8,193

Ella
2004 39 Komedi Oyuncu 6.3 54,669
2004 39 Müzikal Yapımcı 7.6 371

80 Günde Devr-i Alem
2004 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 76,393
2004 Komedi Yapımcı 8.2 1,469
2003 Komedi Yapımcı 8.4 18,085

Kahve Ve Sigara
2003 38 Komedi Oyuncu 7.1 52,312
2003 Komedi Oyuncu 7.7 18,773

24 Saat Parti İnsanları
2002 37 Biyografi Oyuncu 7.4 29,441
2002 Komedi Oyuncu 8.7 96,248

Usta Suçlular
2001 36 Komedi Senarist
Oyuncu
6.4 5,691
1998 33 Fantastik Oyuncu    
1998 33 Komedi Oyuncu 6.2 1,445
1997 32 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
8.3 17
1997 Komedi Oyuncu
Senarist
8.5 15,569

Yaramaz Köstebek
1996 31 Macera Oyuncu 6.3 2,463

Dolaptaki Kızılderili
1995 30 Aile Oyuncu 5.9 22,980
1994 Komedi Senarist
Oyuncu
8.2 4,213
1994 Komedi Senarist
Oyuncu
8.7 3,391
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,059) Better Call Saul (3,244) The 100 (2,087) La casa de papel (1,945) Sharp Objects (1,419) Suits (1,373) Vikings (1,127) Friends (1,055) Black Mirror (999) Yellowstone (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018