Giriş Kayıt
Pat Conway

Pat Conway (50)


Oyuncu

Patrick Douglas Conway, 09 Ocak 1931 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Geronimo (1962), Kan İçen Çekirge (1957), (1952) Above and Beyond (1952), (1953) I Love Melvin (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Pat Conway, 23 Nisan 1981 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Patrick Douglas Conway
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1931
Ölüm Tarihi: 23 Nisan 1981
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Patrick Conway
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,500
1962 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 923
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,029
1957 Western Oyuncu 8.3 160

Kan İçen Çekirge
1957 26 Korku Oyuncu 4.9 2,804
1957 Dram Oyuncu 8.6 127
1956 25 Oyuncu 5.9 128
1956 25 Suç Oyuncu 5.5 129
1956 25 Dram Oyuncu 5.8 170
1956 25 Oyuncu 6.1 133
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,440

Kahraman Kardeşler
1955 24 Dram Oyuncu 5.4 97
1953 22 Komedi Oyuncu 6.7 635
1953 22 Macera Oyuncu 6.1 133
1952 21 Aksiyon Oyuncu 7.0 939
1952 21 Dram Oyuncu 6.0 113
1952 21 Dram Oyuncu 6.1 359
1952 21 Dram Oyuncu 6.9 461
1952 21 Macera Oyuncu 7.5 5,143

Yağmur Altında
1952 21 Komedi Oyuncu 8.3 197,748
1951 20 Western Oyuncu 7.6 2,480
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019