Giriş Kayıt
Bert Convy

Bert Convy (58)


Oyuncu

Bernard Whalen Convy, 23 Temmuz 1933 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

1959 yılının Ekim ayında Anne Anderson ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Hero at Large (1980), Semi-Tough (1977), (1981) Yolun Sonu (1981), (1959) A Bucket of Blood (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Bert Convy, 15 Temmuz 1991 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bernard Whalen Convy
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1933
Ölüm Tarihi: 15 Temmuz 1991
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Burt Convy
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Komedi Oyuncu 7.6 1,247

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,537
1983 Dram Oyuncu 6.6 1,029

Yolun Sonu
1981 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 30,162
1980 47 Komedi Oyuncu 6.1 1,205
1979 46 Komedi Oyuncu 3.6 94
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,655
1977 44 Komedi Oyuncu 5.9 2,318

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,414
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,976
1963 30 Biyografi Oyuncu 6.0 177
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,749
1961 28 Dram Oyuncu 6.5 595
1959 26 Komedi Oyuncu 6.8 4,931
1958 25 Western Oyuncu 7.0 1,038
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019