Giriş Kayıt
Tim Considine

Tim Considine (78)


Oyuncu

Timothy Daniel Considine, 30 Aralık 1940 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

1965 yılının Ekim ayında Charlotte Stewart ile evlendi.

The Shaggy Dog (1959), The Private War of Major Benson (1955), (1954) İhtiras Halkası (1954), (2004) Katil Balıklar (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy Daniel Considine
Doğum Tarihi: 30 Aralık 1940
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Katil Balıklar
2004 64 Korku Oyuncu 4.8 4,693
2003 63 Aile Oyuncu 5.2 244

General Patton
1970 30 Biyografi Oyuncu 8.0 88,387

Campobello'da Şafak
1960 20 Biyografi Oyuncu 7.0 998
1959 19 Aile Oyuncu 6.5 3,854
1955 15 Komedi Oyuncu 6.7 687
1955 Macera Oyuncu 8.2 184
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,488

İhtiras Halkası
1954 14 Dram Oyuncu 7.4 3,205
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,462
1954 14 Komedi Oyuncu 6.5 339
1953 13 Dram Oyuncu 6.7 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019