Giriş Kayıt
William M. Conselman

William M. Conselman (73)


Senarist

William Marien Conselman, 10 Temmuz 1896 Brooklyn, New York, ABD doğumlu senarist.

Bright Eyes (1934), Curly Top (1935), Rebecca of Sunnybrook Farm (1938), The Little Colonel (1935) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Marien Conselman
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1896
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William Conselman Jr. | William Conselman Sr. | Wi
Takma İsmi: Bill
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1940 44 Komedi Senarist 6.1 125
1939 43 Komedi Senarist 6.7 163
1939 43 Komedi Senarist 6.2 204
1938 42 Aile Senarist 7.1 1,254
1937 41 Müzikal Senarist 6.9 483
1936 40 Müzikal Senarist 7.1 1,113
1936 40 Müzikal Senarist 6.2 565
1936 40 Dram Senarist 7.0 300
1935 39 Aile Senarist 6.9 1,489
1935 39 Komedi Senarist 7.1 127
1935 39 Komedi Senarist 7.1 1,229
1934 38 Komedi Senarist 6.6 755
1934 38 Komedi Senarist 7.3 1,837
1934 38 Dram Senarist 6.0 278
1933 37 Suç Senarist 5.8 32
1931 35 Komedi Senarist 5.4 15
1930 34 Komedi Senarist 7.6 899
1930 34 Dram Çeşitli    
1930 34 Komedi Senarist 6.3 44
1927 31 Komedi Senarist 6.6 104
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019