Giriş Kayıt
Sydney Conrad Shapiro

Sydney Conrad Shapiro


Kostümcü, Editör, Oyuncu

Sydney Conrad Shapiro, kostümcü, editör, oyuncu.

Vampir Avcısı Buffy (1996), Malcolm in The Middle 1 (2000), Hellraiser: Bloodline (1996), Haydi Çalkala! (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sydney H. Conrad | Sydney Conrad | Sydney Shapiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kostüm Bölümü    
2014 Suç Kostüm Bölümü 8.2 96,940

Muppets Aranıyor
2014 Macera Kostüm Bölümü 6.4 28,120
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 1,437
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 7,605

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 9,960
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 5,404
2007 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 9,393
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 37,011

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Kostüm Bölümü 8.0 106,566
1996 Korku Kostüm Bölümü 5.1 17,009

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.2 115,048
1993 Aksiyon Çeşitli 6.1 40,958

Kaybolan Hazine
1993 Komedi Çeşitli 4.7 20,025
1991 Komedi Çeşitli 5.4 213
1991 Gizem Çeşitli 5.9 162

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Çeşitli 3.3 9,743
1989 Aksiyon Editorial Department 5.1 26,292

Kontes
1988 Korku Çeşitli 3.9 351
1987 Komedi Editorial Department 6.2 1,908
1987 Suç Oyuncu 6.4 3,890
1986 Komedi Çeşitli 5.8 5,079
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018