Giriş Kayıt
Joseph Conrad

Joseph Conrad (66)


Senarist

Joseph Conrad, 03 Aralık 1857 Berdichev, Kiev Governorate, Rusyan Empire [bugünkü Berdychiv, Zhytomyr Oblast, Ukraine] doğumlu senarist.

Kıyamet (1979), Düellocu (1977), Sabotaj (1936), Lord Jim (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Joseph Conrad, 03 Ağustos 1924 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1857
Ölüm Tarihi: 03 Ağustos 1924
Doğum Yeri: Berdichev, Kiev Governorate, Rusyan Empire [bugünkü Berdychiv, Zhytomyr Oblast, Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Konrad Korzeniowski
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 5.5 44
2016 Dram Senarist 5.9 730
2012 Aksiyon Senarist 8.5 2,334
2005 Dram Senarist 6.3 1,621
1997 Dram Senarist 6.9 2,852
1996 Dram Senarist 6.3 407
1996 Dram Senarist 5.8 2,103
1993 Dram Senarist 5.8 1,593
1992 Dram Senarist 7.1 48

Kıyamet
1979 Dram Senarist 8.5 537,853
1978 Dram Senarist 7.2 102

Düellocu
1977 Dram Senarist 7.5 17,334
1976 Dram Senarist 6.5 91
1967 Savaş Senarist 7.2 384
1965 Macera Senarist 6.8 3,200
1953 Dram Senarist 8.9 15
1951 Dram Senarist 7.1 744
1950 Dram Senarist 8.2 75

Sabotaj
1936 Gizem Senarist 7.1 12,996
1929 Macera Senarist 7.0 17
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019