Giriş Kayıt
Edith Conrad

Edith Conrad (87)


Oyuncu

Edith Conrad, 20 Eylül 1874 doğumlu oyuncu.

Hangmen Also Die! (1943) yapımıyla biliniyor.

Edith Conrad, 14 Ocak 1962 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1874
Ölüm Tarihi: 14 Ocak 1962
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1944 70 Dram Çeşitli 6.6 1,965
1943 69 Dram Oyuncu 6.9 4,787
1943 69 Gerilim Oyuncu 7.5 3,933
1935 61 Komedi Oyuncu 7.0 924
1934 60 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.6 384
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018