Giriş Kayıt
Edith Conrad

Edith Conrad (87)


Oyuncu

Edith Conrad, 20 Eylül 1874 doğumlu oyuncu.

Hangmen Also Die! (1943) yapımıyla biliniyor.

Edith Conrad, 14 Ocak 1962 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1874
Ölüm Tarihi: 14 Ocak 1962
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1944 70 Dram Çeşitli 6.6 1,953
1943 69 Dram Oyuncu 6.9 4,724
1943 69 Gerilim Oyuncu 7.5 3,850
1935 61 Komedi Oyuncu 7.0 909
1934 60 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.6 381
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018