Giriş Kayıt
David Conrad

David Conrad (51)


Oyuncu

David Crawford Conrad, 17 Ağustos 1967 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Ghost Whisperer 3 (2005), Cennete Dönüş (1998), Miss Match (2003), Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Crawford Conrad
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 176,809
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,911
2011 44 Dram Oyuncu 6.5 280
2008 Dram Oyuncu 7.2 125
2008 41 Biyografi Oyuncu 6.6 555

Davetsiz Çapkınlar
2005 38 Komedi Oyuncu 7.0 307,372

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 39,933
2003 Komedi Oyuncu 6.6 1,320

Yok Ya!
2003 36 Komedi Oyuncu 6.4 27,726

Onurlu Bir Adam
2000 33 Biyografi Oyuncu 7.2 98,876
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,907

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 24,123

Cennete Dönüş
1998 31 Dram Oyuncu 6.9 12,624

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 30 Fantastik Oyuncu 6.3 9,090
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018