Giriş Kayıt
David Conrad

David Conrad (51)


Oyuncu

David Crawford Conrad, 17 Ağustos 1967 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Ghost Whisperer 3 (2005), Cennete Dönüş (1998), Miss Match (2003), Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Crawford Conrad
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 178,516
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,939
2011 44 Dram Oyuncu 6.5 282
2008 Dram Oyuncu 7.2 127
2008 41 Biyografi Oyuncu 6.6 559

Davetsiz Çapkınlar
2005 38 Komedi Oyuncu 7.0 309,881

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 40,191
2003 Komedi Oyuncu 6.6 1,324

Yok Ya!
2003 36 Komedi Oyuncu 6.4 27,907

Onurlu Bir Adam
2000 33 Biyografi Oyuncu 7.2 99,588
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,963

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 24,531

Cennete Dönüş
1998 31 Dram Oyuncu 6.9 12,756

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 30 Fantastik Oyuncu 6.3 9,165
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019