Giriş Kayıt
Cornelius Conrad

Cornelius Conrad


Yapımcı

Cornelius Conrad, yapımcı.

3096 Gün (2013), Elveda Berlin (2016), Die Mitte der Welt (2016), Finsterworld (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Linus
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.3 511
2016 Komedi Yapımcı 4.9 473
2016 Aile Yapımcı 7.2 3,375
2016 Macera Yapımcı 4.5 83

Elveda Berlin
2016 Komedi Yapımcı 7.0 6,733
2016 Fantastik Yapımcı 6.4 50
2016 Aile Yapımcı 5.6 63
2014 Aile Yapımcı 6.3 85
2014 Dram Yapımcı 7.1 1,663
2013 Aksiyon Yapımcı 7.1 1,555
2013 Aile Yapımcı 6.0 336
2013 Macera Yapımcı 6.2 969

3096 Gün
2013 Suç Yapımcı 6.4 8,644
2013 Aile Yapımcı 5.8 249
2013 Dram Yapımcı 6.9 1,740
2012 Macera Yapımcı 6.4 72
2011 Macera Yapımcı 6.3 683

Kış Kızı
2011 Macera Yapımcı 6.7 116
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019