Giriş Kayıt
Tom Connors Jr.

Tom Connors Jr. (47)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Tom Connors Jr., 28 Eylül 1917 doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu, yapım yöneticisi.

Bebek Jane'e Ne Oldu? (1962), Denizin Altında 20.000 Fersah (1954), Hatari! (1962), Zincirli Köle (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Tom Connors Jr., 21 Nisan 1965 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Eylül 1917
Ölüm Tarihi: 21 Nisan 1965
Diğer Bir İsmi: Thomas J. Connors Jr. | Tom Connors
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acemi Balıkçı
1964 47 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 4,165

4 Teksaslı
1963 46 Western Yönetmen Asistanı 5.6 2,715

Bebek Jane'e Ne Oldu?
1962 45 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 44,074
1962 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 10,537

Güneş Batarken
1961 44 Western Yönetmen Asistanı 6.8 2,397
1960 43 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 618
1958 Tarihi Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
8.2 85
1956 39 Macera Yönetmen Asistanı 6.1 1,207

Savaşçı Kızılderili
1955 38 Western Yönetmen Asistanı 6.4 1,763

Denizin Altında 20.000 Fersah
1954 37 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 25,544

Cennete Dönüş
1953 36 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 451

Zincirli Köle
1953 36 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 7,940
1953 36 Western Yönetmen Asistanı 6.4 169

Alev İçinde
1952 35 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 373

Son Yaprak
1952 35 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 1,850
1951 34 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 1,762
1942 25 Dram Oyuncu 6.4 269
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019