Giriş Kayıt
Toy Connor

Toy Connor (6)


Oyuncu, Müzisyen

Toy Connor, 07 Nisan 2012 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

44th NAACP Image Awards (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Nisan 2012
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 29,433
2003 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.6 1,048
2002 Dram Oyuncu 7.4 45
2001 Dram Oyuncu 7.0 387
2000 Suç Oyuncu 8.6 3,989
1997 Komedi Oyuncu 7.3 6,470

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,256
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,850
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018