Giriş Kayıt
Alan Brent Connell

Alan Brent Connell


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Alan Brent Connell, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı.

İntihar Pokeri (1997), Bana Bebek Deme (1996), Manyak 2 (1988), Simon & Simon (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan B. Connell | Alan Connell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 11,574
2016 Suç Yapım Yöneticisi 8.1 14,735
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 22,099
2013 Dram Yapım Yöneticisi 8.0 31,558
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 26,054
2011 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.7 31,894
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 2,283
2007 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 2,031
2006 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 10,516
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 283
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 8.7 106,144

İntihar Pokeri
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 23,403
1997 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 6,639

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.2 22,466

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.4 8,011
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
8.3 13,305

Manyak 2
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 10,389

Zamanda Yolculuk
1983 Macera Yönetmen Asistanı    
1981 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 3,567
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,363) Shameless (3,802) Bodyguard (2,229) Castle Rock (1,568) Fear the Walking Dead (1,567) Suits (1,288) The First (1,186) La Casa de Papel (1,055) The 100 (994) Mayans M.C. (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018