Giriş Kayıt
Alan Brent Connell

Alan Brent Connell


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Alan Brent Connell, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı.

İntihar Pokeri (1997), Manyak 2 (1988), Bana Bebek Deme (1996), Simon & Simon (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan B. Connell | Alan Connell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.3 15,082
2016 Suç Yapım Yöneticisi 8.2 15,170
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 22,340
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 31,959
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 26,372
2011 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.7 32,165
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 2,397
2007 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 2,139
2006 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 10,684
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 311
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 8.7 108,141

İntihar Pokeri
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 24,280
1997 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 6,814

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.2 22,839

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.4 8,596
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 414

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
8.3 13,570

Manyak 2
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 11,736

Zamanda Yolculuk
1983 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 1,141
1981 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 3,674
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019