Giriş Kayıt
Alan Brent Connell

Alan Brent Connell


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Alan Brent Connell, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı.

İntihar Pokeri (1997), Manyak 2 (1988), Bana Bebek Deme (1996), Simon & Simon (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan B. Connell | Alan Connell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 12,213
2016 Suç Yapım Yöneticisi 8.2 15,170
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 22,199
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 31,749
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 26,158
2011 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.7 31,999
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 2,382
2007 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 2,125
2006 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 10,650
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 309
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 8.7 107,020

İntihar Pokeri
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 24,137
1997 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 6,711

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.2 22,620

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.4 8,563
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 414

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
8.3 13,386

Manyak 2
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 11,597

Zamanda Yolculuk
1983 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 1,122
1981 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 3,614
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,069) Supernatural (1,817) Titans (1,425) Arrow (1,294) Outlander (1,211) Better Call Saul (1,072) La Casa de Papel (1,014) Doctor Who (893) Kidding (775) Supergirl (740)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018