Giriş Kayıt
Renee Confair

Renee Confair


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Renee Confair, yapım yöneticisi, yapımcı.

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Godzilla (2014), Aşkzede (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Renee Confair Sensano | Renee Confair Sensaro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 233,692

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 12,751

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 229,715
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 116,243

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.0 42,763
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 53,481
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 343,124

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Yapım Yöneticisi 7.5 569,734

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 12,155

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 224,005

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 7.3 222,346
2011 Dram Yapımcı 7.8 12
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 6,182

Fırtına
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 7,011

İspiyoncu
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 59,622

Aşkzede
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 245,314

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 388,153

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 74,517

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 16,959
2004 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 894

Büyük Vurgun
2004 Suç 0 4.9 16,978

Büyük Dalga
2002 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 28,349
2001 Komedi 0 6.8 23,654
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 4,105

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon 0 5.6 4,395

Mavi Göle Dönüş
1991 Macera 0 5.2 16,567

Mavi Gezegen
1990 Kısa Metraj 0 7.3 716

Sahil Güvenlik
1989 Dram 0 5.2 22,311
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019