Giriş Kayıt
Lance Comfort

Lance Comfort (61)


Yönetmen, Yapımcı, Sesler

Lance Comfort, 11 Ağustos 1908 Harrow, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı, sesler.

Hotel Reserve (1944) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1908
Doğum Yeri: Harrow, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 57 Korku Yönetmen 4.9 1,035
1963 55 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.6 185
1962 54 Gerilim Yönetmen 5.8 199
1961 53 Suç Yönetmen 5.5 169
1959 51 Komedi Yönetmen 5.5 195
1956 48 Yönetmen    
1954 46 Suç Yönetmen 6.7 463
1951 43 Suç Yapımcı 5.9 295
1949 41 Yönetmen 6.8 264
1948 40 Suç Yönetmen 6.7 345
1947 39 Suç Yönetmen 7.2 199
1946 38 Dram Yönetmen 6.6 434
1945 37 Dram Yönetmen 6.4 225
1942 34 Dram Yönetmen 7.0 386
1941 33 Dram Çeşitli 6.6 598
1937 29 Müzikal Çeşitli 6.0 26
1933 25 Komedi Sesler 5.6 745
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024