Giriş Kayıt
Basil Comely

Basil Comely


Yapımcı, Editör

Basil Comely, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 7.6 51
2013 Belgesel Yapımcı 8.5 54
2013 Belgesel Yapımcı    
2012 Belgesel Yapımcı 8.6 25
2012 Belgesel Yapımcı 6.3 7
2012 Belgesel Yapımcı 7.3 101
2011 Belgesel Yapımcı 7.8 62

İngiltere'nin 7 çağı
2010 Belgesel Yapımcı 8.2 83
2010 Belgesel Yapımcı 7.9 75
2009 Belgesel Yapımcı 7.4 12
2009 Belgesel Yapımcı 8.2 58
2008 Belgesel Yapımcı 7.9 100
2008 Belgesel Yapımcı 7.9 10
2007 Belgesel Yapımcı 8.4 49
2006 Tarihi Yapımcı 8.6 866
2005 Belgesel Yapımcı 8.4 55
2005 Belgesel Yapımcı 8.1 218
2004 Belgesel Yapımcı 7.8 32
2003 Belgesel Yapımcı 7.0 26
2003 Belgesel Yapımcı
Editör
7.7 135
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018