Giriş Kayıt
Andy Comeau

Andy Comeau (48)


Oyuncu

Andy Comeau, 19 Ekim 1970 New Boston, New Hampshire, ABD doğumlu oyuncu.

8 Kafa Çantada (1997), Bebek Bakıcıları (2007), Huff (2004), Hayvanlar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1970
Doğum Yeri: New Boston, New Hampshire, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Komedi Oyuncu 4.2 131
2013 43 Gerilim Oyuncu 4.9 86
2009 Dram Oyuncu 7.3 1,029

Hayvanlar
2008 38 Korku Oyuncu 3.9 766

Bebek Bakıcıları
2007 37 Dram Oyuncu 5.7 10,104

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.7 373,886
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,222

Baskı
2002 32 Dram Oyuncu 6.8 107,916
1998 28 Dram Oyuncu 5.8 375

8 Kafa Çantada
1997 27 Komedi Oyuncu 5.3 8,985
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019