Giriş Kayıt
Gilbert B. Combs

Gilbert B. Combs


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Gilbert B. Combs, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Dokunulmazlar (1987), 21 Gram (2003), İhtiras Rüzgarları (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gilbert Combs | Gill Combs | Gil Combs | Gilbert B
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fabrika
2012 Suç Dublör 5.8 10,079
2011 Aksiyon Dublör 3.5 656

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Dublör 6.2 131,676

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Dublör 6.4 187,866

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör 6.6 167,186

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 177,510
2008 Aksiyon Dublör 6.7 340,078

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Dublör 5.8 74,494

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Dublör 6.6 138,877
2008 Komedi Dublör 7.0 12,864

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 579,868

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.1 371,264

Sıfırlama Görevi
2007 Kısa Metraj Oyuncu 5.0 420
2006 Aksiyon Dublör 7.1 276,357

Kaderin Penası
2006 Macera Dublör 6.8 96,743

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Dublör 6.6 154,093

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Dublör 4.8 42,104

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Dublör 6.9 125,413

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu 4.3 3,939

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 288,260

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Dublör 6.6 64,759

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Dublör 6.3 65,977

21 Gram
2003 Suç Dublör 7.7 212,945

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Dublör 6.3 98,097

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Dublör 5.7 30,079

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 206,651

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör
Taşıma Bölümü
7.2 478,935

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Dublör 6.4 14,533

Halka
2002 Korku Dublör 7.1 298,238
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,522

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Dublör 5.6 2,975

Tepki Uyanış
2002 Korku Dublör
Yönetmen Asistanı
5.0 2,595

Tek
2001 Aksiyon Dublör 5.9 85,381

Acemi Prenses
2001 Komedi Dublör 6.3 116,527

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 169,031

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Dublör 5.0 12,141
2001 Korku Dublör 5.3 7,923

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 30,777

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.6 209,945

Öfke Yolu
2000 Aksiyon Dublör 3.1 806

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Dublör 5.7 114,823

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 291,152

Çığlık 3
2000 Korku Dublör 5.6 114,380
2000 Suç Dublör 5.1 474

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Dublör 4.1 42,042
1999 Aksiyon Dublör 4.3 1,313

Gizli Deney
1999 Aksiyon Dublör 5.2 8,951
1999 Aksiyon Dublör 5.2 8,267

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.4 12,096

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Dublör 5.9 78,359

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi Dublör 6.3 43,046

Korku Bayramı
1998 Korku Dublör 5.7 60,800
1998 Komedi Dublör 3.2 4,688
1998 Aksiyon Dublör 6.7 371,052

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Dublör 5.6 3,379
1998 Aksiyon Dublör 5.3 492
1998 Aksiyon Dublör 4.8 841

Kayıp Otoban
1997 Dram Dublör
Oyuncu
7.6 118,619
1997 Aksiyon Dublör 5.1 2,356
1997 Dram Dublör 4.8 506
1997 Aksiyon Dublör 5.5 35,741
1996 Aksiyon Dublör 5.3 2,495

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.3 23,342

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 495,660

Çıplak Casus
1996 Komedi Dublör 5.3 34,047

Göze Göz
1996 Suç Dublör 6.2 12,049
1996 Aksiyon Dublör 5.0 407
1996 Komedi Dublör
Oyuncu
3.8 4,673

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Oyuncu 5.7 29,916
1995 Dram Dublör 4.7 57,372

Kongo
1995 Aksiyon Dublör 5.1 39,302
1995 Komedi Dublör 4.2 7,045

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Dublör 7.5 133,346
1994 Komedi Dublör 5.9 2,480
1994 Komedi Dublör 4.8 482

Kör Adalet
1994 Aksiyon Dublör 5.8 660

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Dublör 7.2 303,613
1994 Komedi Dublör 5.7 3,466

Korkusuz
1993 Dram Dublör 7.1 19,863
1993 Suç Dublör 2.7 1,144

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 40,858
1993 Komedi Dublör 5.7 15,997

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 26,713

Kayboluş
1993 Dram Dublör 6.3 21,594

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Dublör 5.0 3,047

Oyuncaklar
1992 Komedi Dublör 5.0 29,176
1992 Komedi Dublör 6.1 9,316
1992 Komedi Dublör 5.7 34,677
1992 Suç Dublör 6.8 2,837

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Dublör 4.2 35,972

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Dublör 8.5 909,940

Son Görev
1991 Aksiyon Dublör 7.0 86,409

Balıkçı Kral
1991 Komedi Dublör 7.6 73,549
1991 Aksiyon Dublör 4.9 4,457

Av 2
1990 Aksiyon Dublör 6.3 133,966

Akil defteri
1990 Komedi Dublör 6.4 7,276

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Dublör 7.1 313,151
1990 Aksiyon Dublör 6.1 53,562

Ölüm Emri
1990 Aksiyon Dublör 5.7 15,637
1990 Komedi Dublör 4.3 7,044
1990 Komedi Dublör 5.0 951
1990 Aksiyon Dublör 5.7 1,024
1990 Dram Dublör 6.7 89
1990 Komedi Dublör 5.6 412
1990 Dram Dublör 3.3 925

Onur savasi
1989 Aksiyon Dublör 6.4 11,081
1989 Aksiyon Dublör 6.0 29,525

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Dublör 6.4 88,853
1989 Komedi Dublör 6.1 12,576

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Dublör 7.2 149,105
1989 Komedi Dublör 6.3 696
1989 Dram Dublör 5.3 952

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Dublör 4.7 615
1989 Komedi Oyuncu 6.0 6,625

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Dublör 4.3 26,009
1989 Komedi Dublör 5.5 647

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Dublör 7.3 96,489

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Dublör 8.2 721,601

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Dublör 6.6 11,416
1988 Korku Dublör 6.4 28,184

Yedinci İşaret
1988 Dram Dublör 5.9 12,140
1988 Aksiyon Dublör 6.8 10,709

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 16,892

Dokunulmazlar
1987 Suç Dublör 7.9 255,926

Ben De Genç Kurdum
1987 Komedi Dublör 3.2 10,037
1987 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.6 214,735

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 87,006
1987 Suç Dublör 5.8 1,085

Zirvede
1987 Aksiyon Dublör 5.7 45,834
1987 Macera Dublör 5.7 689
1986 Aksiyon Dublör 5.2 1,062
1986 Aksiyon Dublör 5.4 1,128

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Dublör 5.6 4,924

Tatlı Düşler
1985 Biyografi Dublör 7.1 3,813

Gizli Aşık
1985 Komedi Dublör 6.6 5,864
1985 Dram Dublör 6.8 9,633

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.9 13,849
1984 Dram Dublör 5.5 1,140

Bekarlığa Son
1984 Komedi Dublör 6.3 33,023

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 666,132

Ateş Altında
1983 Dram Dublör 7.1 6,291

Nefes Nefese
1983 Aksiyon Dublör 5.8 7,706
1983 Biyografi Dublör
Oyuncu
6.7 5,245

Kumarbazlar
1983 Komedi Dublör 5.2 1,885

Rocky 3
1982 Dram Oyuncu 6.8 156,881

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 Aksiyon Dublör 7.7 105,183

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Dublör 8.2 628,180
1982 Aksiyon Dublör 6.0 13,124
1982 Komedi Oyuncu 6.6 3,115
1981 Macera Dublör 5.7 941
1981 Aksiyon Dublör 5.1 800

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Dublör 6.2 30,594

Dünyanın Tarihi
1981 Komedi Dublör 6.9 42,732

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Dublör 7.9 167,835
1980 Western Oyuncu 6.9 87
1980 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,286
1980 Komedi Dublör 6.1 1,232
1979 Komedi Dublör 6.0 2,266
1979 Komedi Dublör 5.4 5,958
1979 Bilim-Kurgu Dublör 5.4 3,675
1979 Macera Dublör 7.6 29,458
1978 Komedi Dublör 7.5 105,120

Konvoy
1978 Komedi Dublör 6.3 13,676
1978 Aksiyon Dublör 6.3 5,479
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019