Giriş Kayıt
Craig A. Colton

Craig A. Colton


Editör

Craig A. Colton, editör.

Weird Science (1994), Speedway Junky (1999), (2012) Catfish: The TV Show (2012), (2006) The Hills (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Craig Colton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Reality-TV Editör 7.2 6,434
2011 Reality-TV Editör 6.0 187
2010 Reality-TV Editör 2.5 149
2007 Belgesel Editör 6.4 2,710
2007 Reality-TV Editör 5.7 360
2006 Dram Editör 3.6 10,632
1999 Dram Editör 5.3 1,513
1997 Belgesel Editör 7.0 96
1995 Belgesel Editör 7.7 127
1994 Komedi Editör 6.8 2,941
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019