Giriş Kayıt
Chris Colombo

Chris Colombo


Dublör, Oyuncu

Chris Colombo, dublör, oyuncu.

Ziyaret (2015), New York Yanılsamaları (2008), You Were Never Really Here (2017), Aşkın Yaşı Yok (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Dublör 6.8 54,706

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 Komedi Dublör 6.9 27,559
2017 Macera Dublör 7.7 9

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 463,801

Ziyaret
2015 Korku Dublör 6.2 97,879

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 17,271

Başvuru: Kabul
2013 Komedi Dublör 5.7 31,416
2013 Dram Dublör 7.5 4,679

Lanet
2012 Korku Dublör 6.8 192,426
2012 Suç Dublör 7.9 91,029

Flynn Olmak
2012 Dram Dublör 6.4 15,571

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 122,847
2011 Korku Dublör 3.9 1,517

Violet ve Daisy
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 10,973
2011 Komedi Dublör 5.7 8,840

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Dublör 5.9 13,420

Satılık Ruh
2010 Korku Dublör 4.8 18,083
2010 Komedi Dublör 5.7 2,920

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.6 109,769
2010 Aksiyon Dublör 5.6 80,567

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Dublör 6.3 43,450

Morganlar Nerede?
2009 Komedi Dublör 4.8 33,548
2009 Komedi Dublör 6.1 14,331
2009 Komedi Dublör 6.6 17,144
2009 Dram Dublör 6.2 9,066

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 38,193

Çılgın Aile
2009 Komedi Dublör 7.4 29,026

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 56,569

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Dublör 6.3 42,507
2008 Komedi Dublör 5.5 1,798

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Dublör 7.5 69,436
2008 Macera Dublör 4.3 14,414

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 572,356

Şirket
2007 Dram Dublör 7.9 4,229

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 73,156

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 95,838

Kirli Dans 2
2004 Romantik Dublör 6.0 24,704

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 484,288

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 19,902

Melekler Amerika'da
2003 Dram Dublör 8.3 23,998

Babalar Ve Oğulları
2003 Komedi Dublör 5.6 4,382
2003 Komedi Dublör 2.8 4,827

Shortcut to Happiness
2003 Komedi Dublör 5.5 4,497
2002 Korku Dublör 2.9 1,167

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Dublör 5.5 43,939
2001 Komedi Dublör 5.2 12,667

Korkusuz
2000 Aksiyon Dublör 5.9 64,066

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Dublör 5.6 99,249

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 287,287

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Dublör 8.2 115,425
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018