Giriş Kayıt
Chris Colombo

Chris Colombo


Dublör, Oyuncu

Chris Colombo, dublör, oyuncu.

Ziyaret (2015), New York Yanılsamaları (2008), You Were Never Really Here (2017), Aşkın Yaşı Yok (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Dublör 6.9 48,507

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 Komedi Dublör 7.0 26,450
2017 Macera Dublör    

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 452,874

Ziyaret
2015 Korku Dublör 6.2 96,557

Kan Bağları
2013 Suç Dublör 6.5 17,107

Başvuru: Kabul
2013 Komedi Dublör 5.7 31,066
2013 Dram Dublör 7.5 4,637

Lanet
2012 Korku Dublör 6.8 190,397
2012 Suç Dublör 7.9 90,136

Flynn Olmak
2012 Dram Dublör 6.4 15,223

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 121,979
2011 Korku Dublör 3.9 1,470

Violet ve Daisy
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 10,616
2011 Komedi Dublör 5.7 8,642

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Dublör 5.9 13,255

Satılık Ruh
2010 Korku Dublör 4.8 17,969
2010 Komedi Dublör 5.7 2,652

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.6 108,974
2010 Aksiyon Dublör 5.6 80,199

Aşkın Yaşı Yok
2009 Komedi Dublör 6.3 43,195

Morganlar Nerede?
2009 Komedi Dublör 4.8 33,209
2009 Komedi Dublör 6.1 13,508
2009 Komedi Dublör 6.6 17,014
2009 Dram Dublör 6.2 8,975

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 37,391

Çılgın Aile
2009 Komedi Dublör 7.4 27,773

Zafer ve Gurur
2008 Suç Dublör 6.7 56,303

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Dublör 6.3 42,230
2008 Komedi Dublör 5.5 1,662

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Dublör 7.5 68,687
2008 Macera Dublör 4.2 13,344

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 568,769

Şirket
2007 Dram Dublör    

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 72,891

Mançuryalı Aday
2004 Dram Dublör 6.6 95,200

Kirli Dans 2
2004 Romantik Dublör 6.0 24,554

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 480,097

New York Zamanı
2004 Komedi Dublör 4.9 19,724

Melekler Amerika'da
2003 Dram Dublör 8.3 21,208

Babalar Ve Oğulları
2003 Komedi Dublör 5.6 4,248
2003 Komedi Dublör 2.8 4,549

Shortcut to Happiness
2003 Komedi Dublör 5.6 4,291
2002 Korku Dublör 2.9 1,112

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Dublör 5.5 43,059
2001 Komedi Dublör 5.2 12,571

Korkusuz
2000 Aksiyon Dublör 5.9 63,742

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Dublör 5.6 98,769

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 285,550

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Dublör 8.2 114,548
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018