Giriş Kayıt
Misha Collins

Misha Collins (44)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Dmitri Tippens Krushnic, 20 Ağustos 1974 Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Doğaüstü (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dmitri Tippens Krushnic
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1974
Doğum Yeri: Massachusetts, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
9.3 (51 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (114)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.9 73
2011 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 271
2010 36 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2008 34 Aksiyon Oyuncu 5.3 196

Hayalet Sevgili
2008 34 Komedi Oyuncu 5.2 22,368
2006 32 Suç Oyuncu 5.5 5,061

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 336,125
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 160,310

Aklım Karıştı
1999 25 Biyografi Oyuncu 7.4 142,389

Gençlik Yılları
1999 25 Dram Oyuncu 7.1 5,819

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,870
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,378) Shameless (3,811) Bodyguard (2,234) Fear the Walking Dead (1,578) Castle Rock (1,569) Suits (1,298) The First (1,188) La Casa de Papel (1,061) The 100 (996) Mayans M.C. (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018