Giriş Kayıt
Jeanette Collins

Jeanette Collins


Yapımcı, Senarist

Jeanette Collins, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 1,846
2013 Komedi Senarist
Çeşitli
7.7 2,729
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 16,630
2008 Komedi Yapımcı 6.7 719
2007 Dram Yapımcı 7.0 6,445
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 18,820
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 2,327
1990 Komedi Senarist 8.1 8,418
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.9 4,793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018