Giriş Kayıt
Jeanette Collins

Jeanette Collins


Yapımcı, Senarist

Jeanette Collins, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 1,867
2013 Komedi Senarist
Çeşitli
7.7 2,776
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 16,779
2008 Komedi Yapımcı 6.7 723
2007 Dram Yapımcı 7.0 6,462
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 18,891
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 2,357
1990 Komedi Senarist 8.1 8,538
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.9 4,876
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019