Giriş Kayıt
Jeanette Collins

Jeanette Collins


Yapımcı, Senarist

Jeanette Collins, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 1,811
2013 Komedi Senarist
Çeşitli
7.7 2,633
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 16,444
2008 Komedi Yapımcı 6.8 673
2007 Dram Yapımcı 7.0 6,370
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 18,718
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 2,272
1990 Komedi Senarist 8.1 8,296
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.9 4,721
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018