Giriş Kayıt
Greg Collins

Greg Collins (65)


Oyuncu, Dublör

Gregory Vincent Collins, 08 Aralık 1952 Troy, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

Turbo: A Power Rangers Movie (1997), Kelimeler Yetmez (2012), (1998) Armageddon (1998), (1996) Kaya (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gregory Vincent Collins
Doğum Tarihi: 08 Aralık 1952
Doğum Yeri: Troy, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Gregg Collins
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.8 25,132
2014 Dram Oyuncu    

Yol Boyu
2013 61 Komedi Oyuncu 7.1 336
2013 61 Fantastik Oyuncu    

Kelimeler Yetmez
2012 60 Komedi Oyuncu 5.9 33,018

Benim Adım Khan
2010 58 Dram Oyuncu 8.0 86,353
2010 58 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 15

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 57 Aksiyon Oyuncu 6.6 232,870
2009 Dram Oyuncu 7.7 43,009
2008 56 Gerilim Oyuncu 3.4 374

Kartal Göz
2008 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 162,767
2008 Dram Oyuncu 7.9 214,919

Paris Yargısı
2008 56 Komedi Oyuncu 6.8 13,452

Kralı Korumak
2007 55 Dram Oyuncu 4.9 295
2007 55 Komedi Oyuncu 6.4 5,054
2006 54 Aksiyon Oyuncu    

Dünya Ticaret Merkezi
2006 54 Dram Oyuncu 6.0 72,456

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 129,265
2005 Komedi Oyuncu 8.8 260,412

Dans ve Zerafet Okulu
2005 53 Komedi Oyuncu 6.7 2,285

Ölüm Hattı
2004 52 Aksiyon Oyuncu 6.5 85,117

Aman Tanrım!
2003 51 Komedi Oyuncu 6.7 332,761

Korkusuz
2003 51 Aksiyon Oyuncu 5.3 192,064
2003 51 Dram Oyuncu 4.1 342

Ölümüne Takip
2002 50 Aksiyon Oyuncu 5.5 66,649
2001 49 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,293
2001 49 Aksiyon Oyuncu    
2000 48 Dram Dublör 3.9 277

Çıtır Kızlar
2000 48 Komedi Oyuncu 5.6 98,246

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 71,505

60 Saniye
2000 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 238,510
2000 48 Komedi Oyuncu 5.3 12,498
1999 47 Aksiyon Oyuncu 4.1 306

Devlet Düşmanı
1998 46 Aksiyon Oyuncu 7.3 206,829
1998 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 165,586
1998 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 357,327
1998 46 Aksiyon Oyuncu 4.0 225
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 248,164
1997 45 Komedi Oyuncu 5.6 4,494
1997 45 Aksiyon Oyuncu 3.4 6,972

Kurtuluş Günü
1996 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 478,642

Kaya
1996 44 Aksiyon Oyuncu 7.4 283,640
1996 44 Aksiyon Oyuncu 3.9 3,737

Kuşatma Altında 2
1995 43 Aksiyon Oyuncu 5.4 39,783

Kanlı Hafta Sonu
1995 43 Komedi Oyuncu    
1995 43 Dram Oyuncu 5.0 941
1995 43 Komedi Oyuncu 5.9 4,588

Hayal Dünyası
1992 40 Animasyon Dublör
Oyuncu
4.8 18,491
1992 40 Komedi Oyuncu 6.0 4,817
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,599
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Rakip Kardeşler
1990 38 Komedi Oyuncu 5.4 1,994

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 37 Komedi Oyuncu 4.1 22,209
1988 36 Korku Oyuncu 5.1 3,853
1987 Komedi Oyuncu 6.7 46,791
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,573

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 40,354

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,669

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,989
Dizi Altyazıları
The 100 (2,769) Castle Rock (2,229) La casa de papel (1,846) Better Call Saul (1,027) Vikings (1,005) The Sinner (985) Westworld (838) Friends (816) Black Mirror (777) Suits (733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018