Giriş Kayıt
Joe Colligan

Joe Colligan (62)


Oyuncu

Joe Colligan, 24 Haziran 1956 Butler, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Starchaser: The Legend of Orin (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1956
Doğum Yeri: Butler, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hedef Noktası
2002 46 Suç Oyuncu 5.9 1,198

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 27,070
1985 29 Macera Oyuncu 6.7 1,701

Piyango
1984 28 Komedi Oyuncu 7.2 132
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,493
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018