Giriş Kayıt
Joe Colligan

Joe Colligan (62)


Oyuncu

Joe Colligan, 24 Haziran 1956 Butler, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Starchaser: The Legend of Orin (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1956
Doğum Yeri: Butler, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hedef Noktası
2002 46 Suç Oyuncu 5.9 1,195

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu 6.8 26,854
1985 29 Macera Oyuncu 6.7 1,670

Piyango
1984 28 Komedi Oyuncu    
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,453
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018