Giriş Kayıt
Timothy Colletti

Timothy Colletti


Editör

Timothy Wayne Colletti, editör.

Günahkar (2001), 57 Numaralı Yolcu (1992), İzleyici (2000), Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy Wayne Colletti
Diğer Bir İsmi: Colletti
Takma İsmi: Colletti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Editorial Department 5.4 48,854
2002 Komedi Editorial Department 4.1 4,429
2001 Biyografi Editorial Department 6.8 86,737

Günahkar
2001 Dram Editorial Department 6.0 49,833

İzleyici
2000 Suç Editorial Department 5.3 24,025

Günah Tohumu 2
1999 Korku Editorial Department 4.7 14,353

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 Aksiyon Editorial Department 4.3 25,207

Suç Kapanı
1998 Komedi Editorial Department 5.5 1,677

Kaçaklar
1996 Aksiyon Editorial Department 5.3 7,826

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Editorial Department 5.3 10,666

Şeref Bağı
1993 Suç Editorial Department 8.0 26,232
1993 Dram Editorial Department 7.1 2,632

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Editorial Department 5.9 41,464
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019