Giriş Kayıt
Yann Collette

Yann Collette (62)


Oyuncu

Yann Collette, 14 Nisan 1956 Cannes, Alpes-Maritimes, Fransa doğumlu oyuncu.

Etek Günü (2008), Kambur (1997), Bunker Palace Hôtel (1989), Tykho Moon (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1956
Doğum Yeri: Cannes, Alpes-Maritimes, Fransa
Diğer Bir İsmi: Yann Colette
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalpteki Bıçak
2018 62 Dram Oyuncu 5.9 923
2013 57 Oyuncu 5.9 140

Etek Günü
2008 52 Dram Oyuncu 7.0 2,164
2008 52 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 5,460
2006 50 Dram Oyuncu 7.2 197
2005 49 Dram Oyuncu 6.2 204

Kadın Tuzağı
2004 48 Animasyon Oyuncu 6.0 19,566
2002 46 Dram Oyuncu 5.8 172
1999 43 Macera Oyuncu 7.2 369

Kambur
1997 41 Dram Oyuncu 7.0 3,030
1996 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 602
1995 39 Komedi Oyuncu 6.3 81

Hazır Giyim
1994 38 Komedi Oyuncu 5.1 13,571

Bakire Jeanne: Zindanlar
1994 38 Biyografi Oyuncu 7.5 442
1992 36 Oyuncu 7.1 30
1991 35 Dram Oyuncu 7.1 383
1989 33 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 730
1988 32 Dram Oyuncu 6.8 445
1985 29 Dram Oyuncu 6.4 698
1984 28 Belgesel Oyuncu 6.9 98
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019