Giriş Kayıt
Grégoire Colin

Grégoire Colin (43)


Oyuncu

Grégoire Colin, 25 Temmuz 1975 Châtenay-Malabry, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu.

Yağmurdan Önce (1994), Meleklerin Düş Yaşamı (1998), İyi İş (1999), 35 Tek Rom (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Châtenay-Malabry, Hauts-de-Seine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Gregoire Colin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Dram Oyuncu 6.2 94
2015 40 Dram Oyuncu 5.4 190

Benim Adım Hmmm...
2013 38 Dram Oyuncu 5.4 109
2013 38 Komedi Oyuncu 5.2 59

Pislikler
2013 38 Dram Oyuncu 6.1 2,797
2012 37 Dram Oyuncu
6.0 1,239
2012 37 Dram Oyuncu 5.9 67
2011 36 Dram Oyuncu 6.0 22
2010 35 Macera Oyuncu 5.3 835
2009 34 Dram Oyuncu    

35 Tek Rom
2008 33 Dram Oyuncu 7.1 3,606
2008 33 Dram Oyuncu 7.3 550
2007 32 Gerilim Oyuncu 5.7 333

At Hırsızları
2007 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 499
2005 30 Dram Oyuncu 6.6 81

Davetsiz
2004 29 Dram Oyuncu 7.0 1,516
2003 28 Dram Oyuncu 5.8 142
2003 28 Suç Oyuncu 3.5 565

Ayıp Yatakta Olur
2002 27 Komedi Oyuncu 5.7 2,576

Cuma Gecesi
2002 27 Dram Oyuncu 6.8 1,684
2000 25 Biyografi Oyuncu 6.2 1,597

İyi İş
1999 24 Dram Oyuncu 7.4 6,601

Meleklerin Düş Yaşamı
1998 23 Dram Oyuncu 7.5 6,953
1998 23 Dram Oyuncu 6.8 27
1998 23 Suç Oyuncu 7.3 688

Nenette ile Boni
1996 21 Dram Oyuncu 7.1 1,107
1995 20 Oyuncu 7.0 278

Nice Üzerine - Devam
1995 20 Oyuncu 6.3 65
1995 20 Komedi Oyuncu 6.6 125

Yağmurdan Önce
1994 19 Dram Oyuncu 8.0 12,669

Kraliçe Margot
1994 19 Biyografi Oyuncu 7.5 15,076
1992 17 Dram Oyuncu 7.6 1,531
1991 16 Dram Oyuncu 6.3 202
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019