Giriş Kayıt
Grégoire Colin

Grégoire Colin (43)


Oyuncu

Grégoire Colin, 25 Temmuz 1975 Châtenay-Malabry, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu.

Yağmurdan Önce (1994), Meleklerin Düş Yaşamı (1998), İyi İş (1999), 35 Tek Rom (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Châtenay-Malabry, Hauts-de-Seine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Gregoire Colin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Dram Oyuncu 6.2 86
2015 40 Dram Oyuncu 5.4 188

Benim Adım Hmmm...
2013 38 Dram Oyuncu 5.4 108
2013 38 Komedi Oyuncu 5.2 58

Pislikler
2013 38 Dram Oyuncu 6.1 2,771
2012 37 Dram Oyuncu
6.0 1,229
2012 37 Dram Oyuncu 5.9 67
2011 36 Dram Oyuncu 6.0 22
2010 35 Macera Oyuncu 5.3 829
2009 34 Dram Oyuncu    

35 Tek Rom
2008 33 Dram Oyuncu 7.1 3,570
2008 33 Dram Oyuncu 7.3 547
2007 32 Gerilim Oyuncu 5.7 330

At Hırsızları
2007 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 495
2005 30 Dram Oyuncu 6.7 80

Davetsiz
2004 29 Dram Oyuncu 6.9 1,503
2003 28 Dram Oyuncu 5.9 141
2003 28 Suç Oyuncu 3.5 560

Ayıp Yatakta Olur
2002 27 Komedi Oyuncu 5.7 2,557

Cuma Gecesi
2002 27 Dram Oyuncu 6.7 1,676
2000 25 Biyografi Oyuncu 6.2 1,589

İyi İş
1999 24 Dram Oyuncu 7.4 6,502

Meleklerin Düş Yaşamı
1998 23 Dram Oyuncu 7.5 6,930
1998 23 Dram Oyuncu 6.8 27
1998 23 Suç Oyuncu 7.3 681

Nenette ile Boni
1996 21 Dram Oyuncu 7.0 1,089
1995 20 Oyuncu 7.0 278

Nice Üzerine - Devam
1995 20 Oyuncu 6.3 63
1995 20 Komedi Oyuncu 6.6 124

Yağmurdan Önce
1994 19 Dram Oyuncu 8.1 12,576

Kraliçe Margot
1994 19 Biyografi Oyuncu 7.5 14,971
1992 17 Dram Oyuncu 7.6 1,525
1991 16 Dram Oyuncu 6.3 200
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,191) Supernatural (1,890) Arrow (1,537) Titans (1,468) Outlander (1,267) Better Call Saul (1,158) La Casa de Papel (1,089) Doctor Who (921) Kidding (798) Shameless (785)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018