Giriş Kayıt
John David Coles

John David Coles


Yönetmen, Yapımcı, Editör

John David Coles, yönetmen, yapımcı, editör.

House of Cards (2013), Power (2014), Mad Dogs (2015), New Amsterdam (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John D. Coles | John Coles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yönetmen 7.5 4,211
2015 Komedi Yönetmen 7.6 6,821
2014 Suç Yönetmen 8.2 26,678
2013 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.9 405,511
2012 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.9 88,562
2011 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.8 14,242
2008 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.5 6,293
2006 Suç Yönetmen
Yapımcı
   
2006 Dram Yapımcı 6.9 388
2001 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 20,069
1999 Dram Yönetmen 8.7 52,972
1998 Komedi Yönetmen 7.1 91,457
1990 Dram Yönetmen 5.8 173

Gangsterler Kulübü
1984 Suç Editorial Department 6.5 14,041

Siyam Balığı
1983 Dram Editorial Department 7.2 27,676
1981 Komedi Editorial Department 7.1 1,425
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,621) The 100 (2,556) La casa de papel (1,985) Castle Rock (1,838) Sharp Objects (1,606) Preacher (1,461) The Sinner (1,170) Vikings (1,017) Westworld (839) Friends (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018