Giriş Kayıt
Eliza Coleman

Eliza Coleman


Dublör, Oyuncu

Eliza Coleman, dublör, oyuncu.

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017), Kardaki İzler (2017), Aman Tanrım (2007), Ateşli Piliç (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elisa Coleman | Lisa Coleman | Liza Sweeney Colema
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör 3.2 4,295
2018 Gerilim Dublör 4.5 3,755

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize
2017 Macera Dublör 5.7 4,942

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Dublör 8.2 344,948
2017 Komedi Dublör 7.3 13,598

Kardaki İzler
2017 Suç Dublör 7.7 169,361
2017 Aksiyon Dublör 6.0 37,098

Deidra ve Laney Tren Soyuyor
2017 Komedi Dublör 6.1 1,334
2016 Dram Dublör 4.7 1,477
2016 Dram Dublör
Oyuncu
6.3 13,230
2016 Suç Dublör 5.4 4,681
2016 Biyografi Dublör 7.5 203,103

Diriliş
2015 Macera Dublör 8.0 622,142
2015 Dram Dublör 6.3 3,573

Gece Takibi
2015 Aksiyon Dublör 6.6 94,199
2015 Macera Dublör 6.8 23,983

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Dublör 6.0 165,192
2014 Aksiyon Dublör 7.0 234,859

Kış Masalı
2014 Dram Dublör 6.2 49,093

Aşkın Yüzü
2013 Dram Dublör 6.2 4,712
2013 Komedi Dublör 8.1 255,407

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 195,629

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,388,984

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 310,840

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 241,988

Babasının Oğlu
2012 Komedi Dublör 5.6 83,088
2012 Gizem Dublör 5.4 67
2011 Macera Dublör 7.5 285,012

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 669,022
2011 Dram Dublör 7.8 102,405

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.6 284,207

Başlangıç
2010 Aksiyon Dublör 8.8 1,843,546

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 82,271
2009 Korku Dublör 5.4 1,127

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör 6.6 167,202

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Dublör 6.5 190,192

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Dublör 5.5 177,567
2008 Aksiyon Dublör 6.4 412,457

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Dublör 7.1 100,479

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 205,430
2007 Komedi Dublör 4.7 2,600

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Dublör 6.0 133,414

Aman Tanrım
2007 Komedi Dublör 5.4 130,756

Zafer Patenleri
2007 Komedi Dublör 6.3 147,717
2007 Komedi Dublör 5.9 18,158

Ocean's 13
2007 Suç Dublör 6.9 297,527
2007 Dram Oyuncu 6.7 1,615

İyi Alman
2006 Dram Dublör 6.1 23,134

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 131,462

Kaderin Penası
2006 Macera Dublör 6.8 96,767

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Dublör 6.0 74,175

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.7 92,219

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 306,569

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Dublör 6.1 125,301

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Dublör 7.4 131,724
2005 Komedi Dublör 6.4 64,289

Tatlı Cadı
2005 Komedi Dublör 4.8 65,339

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Dublör 6.5 387,922

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Dublör 6.4 150,509
2005 Komedi Oyuncu 8.8 299,138

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Dublör 7.5 307,976
2004 Komedi Dublör 5.4 20,789

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Dublör 7.3 500,592
2004 Aksiyon Dublör 5.2 1,563

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Dublör 3.5 20,808

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Dublör 5.3 9,074

Perili Köşk
2003 Komedi Dublör 5.0 38,180

Çılgın Cuma
2003 Komedi Dublör 6.2 115,357

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 322,610

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.9 112,906

Ateşli Piliç
2002 Komedi Dublör 5.5 84,794

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Dublör 6.4 67,980

Çarpışma
2002 Dram Dublör 6.5 63,544

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Dublör 5.6 13,841
2002 Kısa Metraj Dublör 7.3 4,736

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.3 640,015

Tepki Uyanış
2002 Korku Dublör 5.0 2,595

Ocean's 11
2001 Suç Dublör 7.8 474,392

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 201,615

Yapay Zeka
2001 Macera Oyuncu 7.1 274,667

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Dublör 6.5 169,031

Şanslı Sayılar
2000 Komedi Dublör 5.0 9,386

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Dublör 6.4 147,143

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Dublör 4.2 18,350
2000 Korku Dublör 4.8 16,303

Gelecek Cuma
2000 Komedi Dublör 6.1 33,830
2000 Dublör 4.3 202
1999 Dram Dublör 6.8 12,240
1999 Macera Dublör 3.5 4,901

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,756

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 65,188
1998 Bilim-Kurgu Dublör 5.2 583

Melekler Şehri
1998 Dram Dublör 6.7 107,112

Kampüste Ölüm
1998 Komedi Dublör 6.1 12,852

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Dublör 5.6 3,380
1998 Aksiyon Dublör 4.8 842

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Dublör 6.4 47,663

Kayıp Otoban
1997 Dram Dublör 7.6 118,619
1997 Aksiyon Dublör 5.7 2,561

Sessiz Düşman
1997 Suç Dublör 6.1 53,714
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,471

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 73,801
1997 Aksiyon Dublör 4.4 197
1997 Aksiyon Dublör 5.5 35,741

Karga 2
1996 Aksiyon Dublör 4.6 18,014

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Dublör 7.0 495,660

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Dublör 7.2 62,650
1995 Biyografi Dublör 8.2 414,512

Pelikan Dosyası
1993 Suç Oyuncu 6.6 70,072
1993 Dram Dublör 6.9 790

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Dublör 4.0 45,590
1993 Aksiyon Dublör 5.9 2,569
1992 Suç Dublör 5.7 6,301
1988 Dram Dublör 5.8 1,880

Cesur ve Güzel
1987 Dram Dublör 3.6 6,532

Sessiz Gece, Öldürücü Gece
1984 Korku Dublör 5.9 12,034
1981 Korku Dublör 5.6 2,006
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019