Giriş Kayıt
Ben Colman

Ben Colman (62)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Ben Colman, 30 Ocak 1907 Philadephia, Pennsylvania, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman.

Battlestar Galactica (1978), "Battlestar Galactica" Pilot (1978), 25. Yüzyıl (1979), The Fall Guy (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1907
Doğum Yeri: Philadephia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Bennie Coleman | Benny Coleman | Ben Coleman
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.1 5,249
1981 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 5.3 459
1980 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 5.5 2,926

25. Yüzyıl
1979 Macera Görüntü Yönetmeni 6.9 6,356
1978 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 7.1 12,106
1978 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 6.8 7,512
1977 Aile Görüntü Yönetmeni 7.6 1,115
1976 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 4,330
1973 Korku Görüntü Yönetmeni 6.5 985
1973 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 1,756
1957 50 Aksiyon Kameraman 5.5 181
1957 50 Suç Kameraman 5.5 525
1957 50 Aksiyon Kameraman 5.8 220
1957 50 Korku Kameraman 4.6 701
1957 50 Western Kameraman 5.5 190
1956 49 Western Kameraman 6.8 251
1956 49 Suç Kameraman 5.8 199

Marsilya Geçidi
1944 37 Dram Kameraman 6.9 3,472
1939 32 Suç Kameraman 7.0 1,714
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019