Giriş Kayıt
James Colby

James Colby (57)


Oyuncu

James Leo Colby, 20 Eylül 1961 Arlington, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Taxi Brooklyn (2014), (2014) Kirli Para (2014), (2012) Koruyucu (2012), (2015) Yeniden Başla (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Leo Colby
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1961
Doğum Yeri: Arlington, Massachusetts, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 55 Suç Oyuncu 7.4 71,255
2016 Dram Oyuncu 7.4 1,617

Yeniden Başla
2015 54 Dram Oyuncu 7.0 73,907
2015 54 Komedi Oyuncu 7.5 108

Kirli Para
2014 53 Suç Oyuncu 7.1 129,000

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 376,382
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,812

Bir Zamanlar New York
2013 52 Dram Oyuncu 6.6 25,865

Sen Şarkılarını Söyle
2013 52 Dram Oyuncu 7.5 119,582
2013 52 Dram Oyuncu 6.2 108
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,636

Arada Kalan
2012 51 Dram Oyuncu 7.5 24,861

Koruyucu
2012 51 Aksiyon Oyuncu 6.5 94,252

Kule Soygunu
2011 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 122,773
2010 49 Aksiyon Oyuncu 3.8 180
2010 Suç Oyuncu 7.5 27,585
2010 49 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 17
2010 49 Dram Oyuncu 6.8 40,335
2009 48 Komedi Oyuncu 6.3 14,723
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,381
1999 Suç Oyuncu 8.0 65,075

Barışçı
1997 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 50,337

Richard'ı Ararken
1996 35 Belgesel Oyuncu 7.4 7,527
1996 Suç Oyuncu 7.3 3,039
1994 Suç Oyuncu 7.9 1,726

İşkolik
1994 33 Komedi Oyuncu 6.6 11,772
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,271
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,401
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,654
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018