Giriş Kayıt
James Colby

James Colby (57)


Oyuncu

James Leo Colby, 20 Eylül 1961 Arlington, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Taxi Brooklyn (2014), (2014) Kirli Para (2014), (2012) Koruyucu (2012), (2015) Yeniden Başla (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Leo Colby
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1961
Doğum Yeri: Arlington, Massachusetts, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 55 Suç Oyuncu 7.4 69,987
2016 Dram Oyuncu 7.4 1,605

Yeniden Başla
2015 54 Dram Oyuncu 7.0 73,019
2015 54 Komedi Oyuncu 7.6 107

Kirli Para
2014 53 Suç Oyuncu 7.1 127,873

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 373,776
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,373

Bir Zamanlar New York
2013 52 Dram Oyuncu 6.6 25,649

Sen Şarkılarını Söyle
2013 52 Dram Oyuncu 7.5 118,289
2013 52 Dram Oyuncu 6.2 108
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,624

Arada Kalan
2012 51 Dram Oyuncu 7.5 24,700

Koruyucu
2012 51 Aksiyon Oyuncu 6.5 93,715

Kule Soygunu
2011 50 Aksiyon Oyuncu 6.2 121,988
2010 49 Aksiyon Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.5 27,167
2010 49 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 16
2010 49 Dram Oyuncu 6.8 40,165
2009 48 Komedi Oyuncu 6.4 14,017
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,226
1999 Suç Oyuncu 8.0 63,901

Barışçı
1997 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 50,021

Richard'ı Ararken
1996 35 Belgesel Oyuncu 7.4 7,504
1996 Suç Oyuncu 7.3 3,023
1994 Suç Oyuncu 7.9 1,683

İşkolik
1994 33 Komedi Oyuncu 6.6 11,268
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,179
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,169
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,647
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018