Giriş Kayıt
Enrico Colantoni

Enrico Colantoni (60)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Enrico Colantoni, 14 Şubat 1963 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

Veronica Mars (2014), Just Shoot Me! (1997), James Dean (2001), Kill Chain (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1963
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Rico Colantoni
Burcu: Kova
9.6 (11 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 5.5 161
2021 Macera Oyuncu 7.7 11,412
2021 Tarihi Oyuncu 8.0 533
2020 57 Komedi Oyuncu 6.4 329
2019 56 Belgesel Oyuncu 7.7 365
2019 56 Aksiyon Oyuncu 5.0 5,040

Mahallede Güzel Bir Gün
2019 56 Biyografi Oyuncu 7.2 82,034
2019 Komedi Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 7.5 10,118
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 26,716
2017 Dram Oyuncu 8.2 20

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.5 509,011
2016 Gizem Oyuncu 6.7 4,592
2015 52 Animasyon Oyuncu 4.5 672
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 6,575
2015 Komedi Oyuncu 7.8 69,415
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 2,197
2014 51 Suç Oyuncu 6.7 53,239
2014 Oyuncu
Yönetmen
7.1 667
2014 Komedi Oyuncu 6.8 9,701
2014 51 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 123
2014 Komedi Oyuncu 7.1 933
2013 Biyografi Oyuncu 5.7 1,533

Salgın
2011 48 Dram Oyuncu 6.8 306,032

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 178,489
2011 48 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.9 8
2011 48 Komedi Oyuncu 5.0 305
2011 Dram Oyuncu 7.6 7,458
2011 48 Aksiyon Oyuncu 5.0 5,238
2009 46 Komedi Oyuncu 5.8 3,256

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 45 Aksiyon Oyuncu 5.2 11,959
2008 45 Dram Oyuncu 5.8 734
2008 45 Komedi Oyuncu 5.4 554
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 17,898
2008 Biyografi Oyuncu 7.1 1,016

Veronica Mars 3
2004 Suç Oyuncu 8.4 74,409
2004 41 Komedi Oyuncu 6.4 10,514

Çok Özel
2002 39 Komedi Oyuncu 4.7 11,120

İlk 20 Milyon
2002 39 Komedi Oyuncu 5.5 3,188
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 28,942
2002 39 Komedi Oyuncu 4.0 1,422

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 47,423

Yapay Zeka
2001 38 Macera Oyuncu 7.2 310,861
2001 38 Biyografi Oyuncu 7.2 5,567
1999 36 Korku Oyuncu 6.2 69,604

Galaksi Savaşçıları
1999 36 Macera Oyuncu 7.4 166,118
1997 34 Komedi Oyuncu 6.7 3,759
1997 Komedi Oyuncu 6.9 20,596

Albino Timsah
1996 33 Suç Oyuncu 6.1 8,257

Para Treni
1995 32 Aksiyon Oyuncu 5.7 41,668
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,537
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023