Giriş Kayıt
Gene Colan

Gene Colan (84)


Senarist, Oyuncu

Eugene Jules Colan, 01 Eylül 1926 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu.

Bıçağın İki Yüzü 2 (2002), Kaptan Marvel (2019), Blade: Trinity (2004), Batman: Arkham Asylum (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gene Colan, 23 Haziran 2011 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Eugene Jules Colan
Doğum Tarihi: 01 Eylül 1926
Ölüm Tarihi: 23 Haziran 2011
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Adam Austin | Eugene Colan
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Senarist 7.1 164,855
2018 Animasyon Senarist 5.1 575
2017 Aksiyon 7.9 444,017

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon 7.7 454,337
2017 Animasyon 7.3 113,119
2017 Animasyon Senarist 7.0 70

Doktor Strange
2016 Aksiyon 7.5 488,375

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Senarist 6.1 520,515

Karınca Adam
2015 Aksiyon 7.3 479,672

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon 7.4 636,983
2015 Aksiyon Senarist
8.7 323,133
2015 Aksiyon 8.0 65,136

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon 7.8 644,086
2014 Aksiyon Senarist 9.1 10,706
2013 Aksiyon Senarist 8.3 10,004
2011 Aksiyon 1.3 106
2011 Aksiyon Senarist 9.5 23,322
2011 Animasyon Senarist 6.6 753
2010 84 Belgesel Oyuncu 7.1 822
2009 Aksiyon Senarist 9.3 20,598
2004 78 Aksiyon Senarist 5.9 153,900

Korkusuz
2003 77 Aksiyon Çeşitli 5.3 196,106

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 76 Aksiyon Senarist 6.7 184,346

Bıçağın İki Yüzü
1998 72 Aksiyon Çeşitli 7.1 223,469

Örümcek Adam
1994 Animasyon Senarist 8.3 22,507

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Senarist 8.9 72,822
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019