Giriş Kayıt
Maguy R. Cohen

Maguy R. Cohen (39)


Müzisyen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Maguy Cohen, 02 Nisan 1979 Paris, Fransa doğumlu müzisyen, yönetmen asistanı, yapımcı.

Kara Altın (2011), (2005) Münih (2005), (2003) Üçkağıtçılar (2003), (2007) Kelebek ve Dalgıç (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maguy Cohen
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1979
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Maguy Cohen
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökyüzünün Ötesinde
2017 38 Aksiyon Yapımcı 5.3 12,744

Mumya
2017 38 Aksiyon Çeşitli 5.5 138,701

Çin Seddi
2016 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 101,291

Görevimiz Tehlike 5
2015 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 289,642
2015 36 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 20,917

Yedinci Oğul
2014 35 Aksiyon Yapımcı 5.5 64,401

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 35 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 146,176

Öteki Kadın
2014 35 Komedi Yapımcı 6.0 118,178

Zor Biraderler
2014 35 Aksiyon Yapımcı 6.2 90,116

Going Away
2014 35 Müzik 6.3 446
2014 35 Komedi Çeşitli 5.8 10,932

12 Yıllık Esaret
2013 34 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.1 546,069
2013 34 Aksiyon Çeşitli 5.2 17,110

Yukarıdaki Çocuk
2012 33 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 5,031

Kara Altın
2011 32 Macera Çeşitli 6.7 9,864

Köstebek
2011 32 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 168,698

Görevimiz Tehlike 4
2011 32 Aksiyon Çeşitli 7.4 409,226

Centilmen
2010 31 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 85,150

Kelebek ve Dalgıç
2007 28 Biyografi Çeşitli 8.0 95,649

İyi Bir Yıl
2006 27 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 79,696

Münih
2005 26 Dram Çeşitli 7.6 193,170

Truva
2004 25 Dram Çeşitli 7.2 433,108

Üçkağıtçılar
2003 24 Komedi Çeşitli 7.3 115,220

Güneşin Gözyaşları
2003 24 Aksiyon Çeşitli 6.6 103,142

Kara Şahin Düştü
2001 22 Dram Çeşitli 7.7 326,984

Yapay Zeka
2001 22 Macera Müzik 7.1 266,570

Şövalye
2001 22 Aksiyon Müzik 6.9 152,046

Kapıdaki Düşman
2001 22 Dram Çeşitli 7.6 215,487

Görevimiz Tehlike 2
2000 21 Aksiyon Müzik 6.1 276,926

Gladyatör
2000 21 Aksiyon Müzik
Çeşitli
8.5 1,147,910

Üç Kral
1999 20 Aksiyon Müzik 7.1 149,234

İnce Kırmızı Hat
1998 19 Dram Müzik 7.6 155,282
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,345) Castle Rock (2,266) Better Call Saul (1,889) The 100 (1,822) Sharp Objects (1,809) Preacher (1,590) Vikings (1,154) Westworld (1,075) Suits (1,048) Black Mirror (959)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018