Giriş Kayıt
Maguy R. Cohen

Maguy R. Cohen (39)


Müzisyen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Maguy Cohen, 02 Nisan 1979 Paris, Fransa doğumlu müzisyen, yönetmen asistanı, yapımcı.

Kara Altın (2011), (2005) Münih (2005), (2003) Üçkağıtçılar (2003), (2007) Kelebek ve Dalgıç (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maguy Cohen
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1979
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Maguy Cohen
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökyüzünün Ötesinde
2017 38 Aksiyon Yapımcı 5.3 13,503

Mumya
2017 38 Aksiyon Çeşitli 5.5 142,332

Çin Seddi
2016 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 103,201

Görevimiz Tehlike 5
2015 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 295,042
2015 36 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 21,186

Yedinci Oğul
2014 35 Aksiyon Yapımcı 5.5 64,796

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 35 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 147,118

Öteki Kadın
2014 35 Komedi Yapımcı 6.0 119,118

Zor Biraderler
2014 35 Aksiyon Yapımcı 6.2 90,888

Going Away
2014 35 Müzik 6.3 713
2014 35 Komedi Çeşitli 5.8 11,133

12 Yıllık Esaret
2013 34 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.1 551,940
2013 34 Aksiyon Çeşitli 5.2 17,419

Yukarıdaki Çocuk
2012 33 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 5,655

Kara Altın
2011 32 Macera Çeşitli 6.7 10,238

Köstebek
2011 32 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 170,007

Görevimiz Tehlike 4
2011 32 Aksiyon Çeşitli 7.4 413,539

Centilmen
2010 31 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 85,463

Kelebek ve Dalgıç
2007 28 Biyografi Çeşitli 8.0 96,874

İyi Bir Yıl
2006 27 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 80,307

Münih
2005 26 Dram Çeşitli 7.6 194,246

Truva
2004 25 Dram Çeşitli 7.2 436,221

Üçkağıtçılar
2003 24 Komedi Çeşitli 7.3 115,795

Güneşin Gözyaşları
2003 24 Aksiyon Çeşitli 6.6 103,728

Kara Şahin Düştü
2001 22 Dram Çeşitli 7.7 329,169

Yapay Zeka
2001 22 Macera Müzik 7.1 267,963

Şövalye
2001 22 Aksiyon Müzik 6.9 153,058

Kapıdaki Düşman
2001 22 Dram Çeşitli 7.6 217,086

Görevimiz Tehlike 2
2000 21 Aksiyon Müzik 6.1 280,245

Gladyatör
2000 21 Aksiyon Müzik
Çeşitli
8.5 1,159,090

Üç Kral
1999 20 Aksiyon Müzik 7.1 149,859

İnce Kırmızı Hat
1998 19 Dram Müzik 7.6 156,346
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018