Giriş Kayıt
Joel Cohen

Joel Cohen


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Joel Cohen, senarist, oyuncu, yapımcı.

Aman Tanrım (2007), Para Konuşur (1997), Daddy Day Camp (2007), Elveda Sevgilim (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Senarist    

Angry Birds Film
2016 Animasyon Çeşitli 6.3 68,601

Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda
2008 Animasyon Yapımcı 6.0 1,889
2007 Komedi Senarist 3.0 14,162

Aman Tanrım
2007 Komedi Senarist 5.4 129,548

Garfield 2
2006 Komedi Senarist 5.0 34,362
2004 Komedi Senarist 5.0 71,244

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Senarist 5.9 86,202

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Senarist 5.7 3,333
1998 Biyografi 7.5 27,295

Para Konuşur
1997 Aksiyon Senarist 6.2 25,895
1997 Komedi Oyuncu 6.3 2,786

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Senarist 8.3 779,915
1988 Komedi Senarist 6.2 448
1986 Macera Çeşitli 5.6 12,102

İstila
1983 Korku Oyuncu 5.5 2,329
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019