Giriş Kayıt
James Cohen

James Cohen


Yönetmen Asistanı

James Cohen, yönetmen asistanı.

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus (1991), Tank Girl (1995), Mahluklar 3 (1991), Ölümcül Tehdit (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Çeşitli 6.7 17,390

Süper Baba
1999 Komedi Çeşitli 6.4 183,294
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 27,891

Mutluluk Sahili
1993 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 1,769

Ninja Kaplumbağalar'la Zamanda Yolculuk
1993 Aksiyon Çeşitli 4.8 28,364

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 2,993

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 36,996

Mahluklar 3
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 9,844
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019