Giriş Kayıt
Gerry Cohen

Gerry Cohen


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Gerry Cohen, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı.

Evli ve Çocuklu (1986), Anger Management (2012), Dads (2013), The Carmichael Show (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: G.P. Cohen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.4 927
2015 Komedi Yönetmen 7.7 3,151
2013 Komedi Yönetmen 5.4 6,883
2012 Komedi Yönetmen 6.5 31,102
2008 Komedi Yönetmen 6.1 921
2002 Komedi Yönetmen 6.8 12,229

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.5 36,600

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
8.1 104,556

Altın Kızlar
1985 Komedi Çeşitli 8.1 42,098

Patron Kim?
1984 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.6 14,037
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022