Giriş Kayıt
Miguel Cohan

Miguel Cohan


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Miguel Cohan, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yönetmen
Senarist
6.2 63
2017 Yönetmen 6.9 45
2014 Suç Senarist
Yönetmen
6.3 788
2012 Komedi 6.0 160

Dönüşsüz
2010 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 738

Metot
2005 Dram Çeşitli 7.3 9,502

Kamçatka
2002 Dram Çeşitli 7.2 3,066

Yanık Para
2000 Suç Çeşitli 7.2 5,777

Cennetin Külleri
1997 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 1,475
1995 Kısa Metraj Editör 5.0 42
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (382,879) Chernobyl (25,675) The Big Bang Theory (6,454) Killing Eve (2,920) The 100 (2,481) The Blacklist (1,990) Vikings (1,678) Shingeki no kyojin (1,388) Breaking Bad (1,382) The Flash (1,268)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019