Giriş Kayıt
John Cochrane

John Cochrane


Sesler

John Cochrane, sesler.

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002), 007 James Bond: Dünya Yetmez (1999), Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı (2003), Jane'in Zaferi (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sesler 5.8 172,947
2010 Komedi Sesler 6.9 19,141

Çatlaklar
2009 Dram Sesler 6.7 18,095

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Sesler 7.5 15,000

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Sesler 4.5 13,107

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Sesler 5.5 122,485

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sesler 6.1 192,539
2001 Dram Sesler 7.3 74,036
2001 Aksiyon Sesler 5.8 186,412

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Sesler 7.6 225,888

Zafer Vuruşu
2000 Dram Sesler 6.3 2,014

Belalı Aşk
1999 Komedi Sesler 5.8 33,041

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sesler 6.4 176,803

Jane'in Zaferi
1997 Aksiyon Sesler 5.9 69,139

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Sesler 6.5 169,362
1997 Dram Sesler 6.9 2,934
1996 Macera Sesler 5.5 3,876
1996 Fantastik Sesler 5.3 4,841
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019