Giriş Kayıt
Richard Coca

Richard Coca


Oyuncu

Richard Coca, oyuncu.

Gözler Ve Sözler (1996), Street Knight (1993), (2002) Azınlık Raporu (2002), (2001) Meksikalı (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 6.4 461

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Oyuncu 7.6 471,784

Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6.1 97,551
1997 Biyografi Oyuncu 6.7 22,467

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Oyuncu 6.3 24,061

Yalnız Kovboy
1996 Dram Oyuncu 7.5 26,286

Güçlülerin Dünyası
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,166
1993 Aksiyon Oyuncu 5.3 615
1993 Gerilim Oyuncu 5.1 338
1992 Biyografi Oyuncu 7.2 7,175
1991 Dram Oyuncu 5.4 1,029

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.3 22,844
1989 Komedi Oyuncu 6.2 607
1981 Dram Oyuncu 8.2 6,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019