Giriş Kayıt
Ron Cobb

Ron Cobb


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Görsel Efekt

Ron Cobb, Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, görsel efekt.

Yaratık (1979), Yaratığın Dönüşü (1986), Işığın Bittiği Yer (1989), Altıncı Gün (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.5 34,393
2002 Macera Sanat Bölümü 9.0 215,883

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 107,630

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 55,271
1999 Belgesel Çeşitli
Oyuncu
   

Uzayda Konvoy
1996 Macera Sanat Bölümü 5.2 5,327

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Çeşitli 7.2 211,483

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 267,939

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 146,295
1989 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü
Görsel Efekt
5.3 4,404

Vurgun
1989 Macera Yapım Tasarımcısı 5.8 15,299

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 573,522

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Çeşitli 8.5 876,910
1985 Macera Çeşitli 7.5 4,243

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 26,777
1984 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 33,399

Barbar Conan
1982 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.9 124,042

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 768,956

Yaratık
1979 Korku Sanat Bölümü 8.5 677,270

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 1,068,278
1974 Komedi Özel Efekt 6.4 19,158
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,262) The 100 (2,459) La casa de papel (1,860) Castle Rock (1,775) Sharp Objects (1,413) Preacher (1,390) The Sinner (1,131) Vikings (960) Westworld (789) Friends (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018