Giriş Kayıt
Ron Cobb

Ron Cobb


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Görsel Efekt

Ron Cobb, Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, görsel efekt.

Yaratık (1979), Yaratığın Dönüşü (1986), Işığın Bittiği Yer (1989), Altıncı Gün (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.5 34,720
2002 Macera Sanat Bölümü 9.0 221,034

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 109,169

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 55,835
1999 Belgesel Çeşitli
Oyuncu
7.3 319

Uzayda Konvoy
1996 Macera Sanat Bölümü 5.2 6,039

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Çeşitli 7.2 215,880

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 273,335

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 148,888
1989 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü
Görsel Efekt
5.3 5,090

Vurgun
1989 Macera Yapım Tasarımcısı 5.8 15,840

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 587,678

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Çeşitli 8.5 908,339
1985 Macera Çeşitli 7.4 4,423

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 27,371
1984 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 34,312

Barbar Conan
1982 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.9 126,290

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 791,839

Yaratık
1979 Korku Sanat Bölümü 8.5 695,899

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 1,095,806
1974 Komedi Özel Efekt 6.4 19,733
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019