Giriş Kayıt
Kim Coates

Kim Coates (64)


Oyuncu, Yapımcı

Kim Coates, 21 Şubat 1958 Saskatoon, Saskatchewan, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Anarşinin Evlatları (2008), Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra (2010), Battlefield Earth (2000), Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1958
Doğum Yeri: Saskatoon, Saskatchewan, Kanada
Burcu: Balık
Boyu: 1.82 m
8.1 (17 Oy)
  • Currently 162.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 64 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
9.0 9
2022 64 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 204
2021 63 Suç Oyuncu 5.9 1,706
2021 Komedi Oyuncu 6.0 347

Hayal Adası
2020 62 Aksiyon Oyuncu 4.9 53,047
2018 60 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 848
2017 Aksiyon Oyuncu 8.3 68,111
2017 Dram Oyuncu 6.2 5,083
2017 Suç Oyuncu 7.5 10,059
2017 59 Komedi Oyuncu 5.8 13,920
2017 59 Aile Oyuncu 5.0 327
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 2,875
2016 58 Macera Oyuncu 6.0 1,659
2016 58 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,144

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 58 Aksiyon Oyuncu 5.9 23,211
2016 58 Western Oyuncu 4.4 871
2016 58 Belgesel Oyuncu 5.8 1,261
2016 58 Dram Oyuncu 6.4 1,756
2015 57 Animasyon Oyuncu 6.6 411
2014 56 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.8 706
2014 Talk-Show Oyuncu    
2014 Talk-Show Oyuncu    
2014 56 Dram Oyuncu 5.5 1,610
2013 55 Macera Oyuncu 4.7 1,278
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 13,211
2013 55 Gerilim Oyuncu 4.2 444
2012 54 Dram Oyuncu 6.2 976

Karanlık Gerçek
2012 54 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 6,108

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 54 Aksiyon Oyuncu 5.3 143,753

İri Kıyım
2011 53 Komedi Oyuncu 6.8 87,601
2011 53 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.3 2,567

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 52 Aksiyon Oyuncu 5.8 172,779
2010 52 Aksiyon Oyuncu 6.1 5,637
2010 52 Korku Oyuncu 6.8 132
2010 52 Komedi Oyuncu 5.6 3,434

Son Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 7.8 26,043
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,172
2008 50 Aksiyon Oyuncu 5.4 442

Cehennem Yolu
2008 50 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,269

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 297,560
2007 49 Dram Oyuncu 5.1 178

Uzaylı Ajan
2007 49 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,337

Şair
2007 49 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.0 1,096

Sessiz Tepe
2006 48 Korku Oyuncu 6.5 232,144

Barbekü
2006 48 Komedi Oyuncu 5.2 5,614

Kurtadamlar
2006 48 Aksiyon Oyuncu 4.5 13,506

Ölüme 12 Saat Kala
2006 48 Suç Oyuncu 4.8 261

Ada
2005 47 Aksiyon Oyuncu 6.8 317,398

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 534,883

Rehine
2005 47 Suç Oyuncu 6.5 111,167

Baskın
2005 47 Aksiyon Oyuncu 6.3 79,341
2005 47 Macera Oyuncu 5.6 2,040

Aile Dostu
2005 47 Dram Oyuncu 5.9 293

Durdurulamayan
2004 46 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,099
2004 Komedi Oyuncu 8.5 169,649

Uzak Ülke
2003 45 Aksiyon Oyuncu 7.4 73,884

Düşünce Suçu
2003 45 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,294
2002 44 Gerilim Oyuncu 3.6 316

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 57,943

Kara Şahin Düştü
2001 43 Dram Oyuncu 7.7 397,804
2001 Macera Oyuncu 7.5 128,677
2001 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 334,030
2001 43 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.5 2,591

Şüphe Ötesi
2000 42 Dram Oyuncu 6.3 1,600
2000 42 Aksiyon Oyuncu 2.5 80,517
1999 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.9 1,338
1999 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 497
1998 40 Aksiyon Oyuncu 3.1 662
1998 Dram Oyuncu 6.8 1,110
1997 39 Romantik Oyuncu 5.4 121
1997 Aksiyon Oyuncu 5.6 811
1997 39 Aksiyon Oyuncu 4.5 437
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,221
1996 38 Komedi Oyuncu 4.9 4,992
1996 38 Dram Oyuncu 6.0 5,557

Çılgın İkili
1995 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 266,781

Su Dünyası
1995 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 197,745
1995 Dram Oyuncu 7.7 12,746

Müşteri
1994 36 Gerilim Oyuncu 6.7 67,492
1994 36 Aksiyon Oyuncu 4.6 462
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,432

Masum Kan
1992 34 Komedi Oyuncu 6.2 10,398

Son Görev
1991 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 104,420
1990 32 Korku Oyuncu 3.8 421
1990 32 Korku Oyuncu 3.0 2,223
1989 31 Suç Oyuncu 4.7 190
1987 Aksiyon Oyuncu 6.9 345
1986 28 Biyografi Oyuncu 5.3 1,268
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
- Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022