Giriş Kayıt
James Clyne

James Clyne


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

James Clyne, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni.

(2007) Transformers (2007), (2002) Azınlık Raporu (2002), (2006) X-Men: Son Direniş (2006), (2007) Ocean's 13 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 82,931

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 216,767

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 453,928

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 778,045

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 160,460

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 443,717
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 227,417

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 194,833

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 166,491

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 40,138
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,035,186
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 325,793

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 554,549

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
5.6 237,371
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 566,875

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 295,507

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 215,479

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 91,654

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 448,331
2005 Korku Çeşitli 2.7 574

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Sanat Bölümü 6.6 386,486

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 385,034

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 154,711

Truva
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 448,538

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 466,580

Yapay Zeka
2001 Macera Sanat Bölümü 7.1 272,851

Küçük Nicky
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.3 91,031

Görev Mars
2000 Macera Sanat Bölümü 5.6 66,714

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 56,183

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt 7.3 137,307

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.9 101,702

İçgüdü
1999 Dram Sanat Bölümü 6.6 30,158

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 58,429
- Aksiyon Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019